Etiketter

Text

Arvika 2009: bilder: Thåström

Av Patrik Hamberg

Jag vet inte vad det är ett tecken på, men det skulle kunna vara ett utslag av åldern, när jag konstaterar att Thåström var en av Arvikafestivalens höjdpunkter. Trots, eller kanske tack vare, att jag inte har några större förväntningar eller förhoppningar när jag ställer mig framför festivalens största scen Vintergatan blir det en fin avslutning på helgen.
- Patrik Hamberg om Thåström på Arvikafestivalen

Publicerad: 2009-07-08 00:37 / Uppdaterad: 2009-07-08 00:37

Kategori: Arvika 2009, Festivaler 2009

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig