Text

Arvika 2009: The Sounds

Av

Med en pervest tryckande hetta är The Sounds första bandet ut på Vintergatan. Vid en första anblick är publiken inte särskilt stor, men räknar man med skaran som står och trycker långt till vänster där det i alla fall finns en antydan till skugga, samt det proppfulla ölområdet där folk svalkar sig med en kall, så är det ändå en klart godkänd närvaro.

Att som första band spela på Vintergatan i hettan sätter dock allt sina spår. Det låter bra, det svänger bra och The Sounds vittjar sin katalog med både nytt och gammalt material, men det blir ändå lite lojt emellanåt. Fullt förståeligt med den överjävliga värmen som dämpar publiken och som endast orkar leva ut stötvis.

Maja Ivarsson och hennes manskap har dock gott om energi och strålar ofta i kapp med den gasande solen. Guldstjärna i kanten för The Sounds för den bedriften och på det stora hela utgör The Sounds en klart godkänd inledning av Arvikafestivalen 2009.

Publicerad: 2009-07-02 18:18 / Uppdaterad: 2009-07-02 18:18

Kategori: Arvika 2009

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig