Text

Arvika 2009: Bullet

Av

bullet-rockfoto

Bullet levererar.
Foto: David Scherman, Rockfoto.nu

Att Bullet skulle bli torsdagens bästa konsert var nog allt en högoddsare. Förvisso var det inte så mycket annat att hänga i granen den första dagen, men det lilla jag har hört av Bullets heavy metal har fått mig att rynka på näsan.

Men live är Bullet en minst sagt en annorlunda upplevelse. Likt skivan är det är hårdrock rakt igenom, men här bjuds vi på alla de klassiska attributen som läder, nitar och gitarrspel med tänderna. Bullet spelar ut sina kort träffsäkert och publiken bjuds in att delta. Gensvaret låter inte heller vänta på sig.

Den tidigare så irriterande rösten av Dag ”Hell” Hofer är klockren och full av pondus. Gitarristerna och basisten är snudd på kusligt samspelta och poserar gladeligen på rad med instrumenten gungandes i takt till de enkla, men mustiga riffen. Bullet tog chansen att visa vad de går för på scen och gjorde det med bravur. Jag bugar och bockar.

Publicerad: 2009-07-03 16:09 / Uppdaterad: 2009-07-03 16:09

Kategori: Arvika 2009, Festivaler 2009, Konsert

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig