Text

Arvika 2008: El Perro del Mar försöker skaka känslan

Den här kanske lämpar sig bäst i omgivande tystnad. Men va fan.

Hon ler snett och inleder sista låten. Det låter lite märkligt med El Perro del Mar i festivallarmet, även om det fortfarande är tidigt på dagen. Men Sarah Assbring behöver bara börja spela en ny låt för att fånga ögonblicket. You got to give to get, sjunger hon. Visst.

Hon backas upp av fem medmusiker men egentligen är hon själv på Andromeda. Spelningen lider lite av dåligt ljud. På skiva låter musiken så smäcker, så när basen skorrar är det inte bara luften som störs. Men det är en bra spelning. Bra i format och längd. Och hon spelar allt jag vill höra. Shake it Off och Somebody’s Baby som höjdpunkter.

Kal Ström

Publicerad: 2008-07-05 13:47 / Uppdaterad: 2008-07-05 13:48

Kategori: Arvika 2008

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig