Text

Arvika 2008: Maps

Maps gjorde festivalens bästa spelning.

Ljudet däremot var inte bäst. Det är inte förrän James Chapmans första singel Start Something spelas som sista nummer som ljudet från baskaggen, som spelningen igenom bankat publiken bakåt, äntligen gör rätt för sig.

Men Maps gjorde festivalens bästa spelning. Till en början blyg och lite stel men imponerande tajt. Mot slutet är både bandet och publiken i sjunde himlen. Maps tar bilder på publiken. Ler kärleksfullt mot varandra under Don’t Fear när stämningen är som varmast.

Sedan genombrottet förra året har ingenjörstyperna från Northampton spelat sig varma och de mjuka tonerna från We Can Create släpps loss i ett betydligt hårdare och svängigare format på scen. Resultatet blir fantastiskt.

Maria Gustafsson

Publicerad: 2008-07-07 09:24 / Uppdaterad: 2008-07-07 11:27

Kategori: Arvika 2008, Konsert

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig