Text

Arvika 2008: Ticking Bombs

Att Arvika 2008 inte är punkens festival är inte svårt att lista ut och de förekommande punkbanden på festivalen kan räknas på den ena handen. Därför var Fagerstabandet Ticking Bombs ett välkommet inslag på Lyran, även om publiken först inte var fler än att de kunde räknas på ena handen de också.

Men Ticking Bombs gatupunk, i rakt nedstigande led från Bombshell Rocks Street Art Gallery och Voice of a Generation, lockade efter hand in fler och fler människor och bandet ska ha all heder för att de gav allt även om publikresponsen var skral. Att dela ut skivor och tröjor till publiken ger dessutom klockren goodwill och åtminstone en person lämnade stället med en Ticking Bombs-tröja på sig.

Jag var nöjd, även om den tryckande värmen och två dagars festivalande vid det laget närapå hade lagt sig som ett töcken över mig och därför uteblev den riktiga kicken.

Tomas Lundström

Publicerad: 2008-07-05 14:12 / Uppdaterad: 2008-07-05 18:28

Kategori: Arvika 2008, Konsert

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig