Noterat

Hej(a) Arvikafestivalen

Det är så klart sällsynt trevligt av er att erbjuda alla som satt med ett dyrt veckopass till Quart att komma till er istället utan att behöva betala för det. Jag applåderar det. Vackert och precis så juste som jag förväntar mig av er.

När jag nu kikar i Quart-programmet och ert spelschema noterar jag att det finns fyra hål i ert program och en lång rad artister som inte verkar ha så mycket att göra som de räknat med de där dagarna.

M.I.A. behöver så klart ersättas och det naturliga tycker många kanske vore att plocka Justice till er. Det ryktas att ni ska göra det, men att de kör en förfest på onsdagen. Jag antar att den lediga dagen inte passade. Vågar jag föreslå Spank Rock istället? De är en riktigt bra liveakt. (Kool Keith vore så klart tuffare, men jag inser att det inte är lika publikdragande.)

Sen finns tre hål på scenen som heter Lyran. Jag vill bara önska en grupp dit. De skulle också ha spelat på Quart. De heter Wildbirds & Peacedrums och är alldeles strålande och ett perfekt tillskott i ert redan fina program.

Att jag bara önskar en artist ur Quart-programmet till Lyran beror mest på att jag gissar att Liars och Battles precis som Kool Keith är för stora och dyra. Jag skulle däremot tycka att de satt perfekt där.

Vi ses snart!

Tillägg några timmar senare…
Ok. Nu ser jag att ni stuvat om i programmet. Ett hål på Vintergatan och ett på Lyran kvar. Då vet ni vad jag vill se på Lyran. Vintergatan känns svårare. Först ut på torsdagen… Nä. Överraska mig.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2008-06-19 11:58 / Uppdaterad: 2008-06-19 23:58

Kategori: Arvika 2008, Noterat

6 kommentarer

Föredömligt av Arvika. Jag har för mig att Hultsfred gjort något liknande.

Björn Oregistrerad 2008-06-20 00:16
 

Luckan på Vintergatan på torsdagen kan fyllas av Mogwai och Lyran-luckan på lördagen bör fyllas av Yeasayer. Båda banden aktuella för Roskilde samma helg. Sen är jag mer än nöjd.

Medlem 2008-06-20 17:36
 

Äh boka någonting bra! Inte Justice! Bear Quartet vore en konstig bokning som skulle göra mig glad!

Jonatan Oregistrerad 2008-06-21 10:18
 

bear quartet är kallt bajs.

Medlem 2008-06-21 11:11
 

Bear Quartet är en prick över vilken bokstav som helst. Kanske till och med siffrorna.

Medlem 2008-06-21 11:40
 

û – nazist.

Medlem 2008-06-21 11:41
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig