Etiketter

Text

Hultsfred 2008: Fulländad fredag

Var torsdagen lite avslagen, även om jag så klart upptäckt saker som jag borde ha sett i efterhand, främst Jaguar Love, men även VV Brown, var fredagen helt perfekt. Spelningar i i block, med lagom avbrott emellan för matintag och lite paus.

Hittade också till Paradiset, som måste vara det bästa öltältet i Hultsfreds historia. Inte nog med att ölen är billigare där, placeringen ute på udden och det faktum att de har grymma bar-DJ:s samt soffor och kuddar att sitta på ramar in det hela perfekt.

Festivalens mest hängivna: Gustav från Billie the Vision & the Dancers berättade att hela bandet missade Rage Against the Machine i torsdags på grund av att de repade då!

Då fredagen slutligen blev måttligt sen, efter att Witchcraft klivit av scenen spelades det rockabilly i backstagebaren, har lördagen knappt kommit i gång ännu. Planen är att kasta ett öga på First Aid Kit, efter Marias hyllning, samt fortsätta med Herbrightskies, se fotbollen tillsammans med Håkan och Dan från Musikbyrån, hinna till The Donnas, släntra förbi Those Dancing Days, möjligen Lykke Li samt invänta The Haunted, som jag förväntar mig blir smått majestätiskt. Min metalnerv fick vad den behövde i går på Arch Enemy, som hade begåvats med det sämsta ljud jag har hört någonsin tror jag. Synd på en riktigt bra spelning.

Tomas Lundström

Publicerad: 2008-06-14 14:12 / Uppdaterad: 2008-06-14 16:18

Kategori: Hultsfred 2008, Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig