Text

Hultsfred 2008: fredag

Ytterligare undersökningar gör gällande att Byfolket gått i konkurs. Inget är bekräftat dock, jag kan bara instämma i Expressens Martin Carlsson missnöje. Maten är under all kritik. Är man, som jag, dessutom vegetarian är det hopplöst att få någon kulinarisk upplevelse att minnas.

Ett stort plus är nya öltältet ute på udden kallat Paradiset. Sköna soffor, bardj:s, billig öl (20 kronor ölen!) och jag, Lundström, Håkan Thörn och Dan Andersson från Musikbyrån enades att om det är, bortsett från backstage, skönaste hänget på årets festival.

The Only Ones, bandet som i särklass har högst medelålder av alla band på festivalen, bjöd på trött rock inför en relativt stor publik på Teater. Att ljudet strulade kraftigt gjorde inte åldersmännen mer välvilligt inställda. Det tog sig mot slutet men då hade många tröttnat och det blev glest mellan raderna.

Årets besvikelse: att jag lyckades missa Jaguar Love i torsdag. Lundström ögnade genom programbladet igår och påminde mig. Det ska erkännas att jag inte hört bandet men med folk från The Blood Brothers och Pretty Girls Make Graves så borgar det för stor musik. Anna Storåkers från Debaser strödde salt i såren genom att hävda att hade jag bara kollat med hennes festivalschema för torsdagen så hade missen aldrig inträffat. Tack för den. Surt sa räven.

Fotbollspeppen inleddes redan igår inför kvällens begivenhet tillsammans med ovan nämnda Musikbyrån-folk och det bestämdes att vi ser matchen i huset de kamperar i under festivalen. Avi från It’s A Trap! hade föga förståelse för att jag missar Firefox AK för ett idrottsevenemang, men det är sanningen. Jag hade givetvis gått och sett giget i annat fall, jag gillar hennes kalla technopop, och sänder här ett förlåt till Andrea Kellerman. Hoppas hon har förståelse.

Publicerad: 2008-06-14 14:33 / Uppdaterad: 2008-06-14 14:33

Kategori: Allmänt, Hultsfred 2008

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig