Text

Sista dagen i Arvika eller lördagen som regnade bort

En lördag i Arvika
Den sista festivaldagen i Arvika hade inte särskilt mycket att erbjuda som jag verkligen ville se så när regnet tog området i sitt grepp tappade jag sugen och lät bli allt som stod på min kanske-lista. När det regnade som värst rev vi tälten och stoppade in prylarna i bilen, sen flydde vi till McDonald’s i avvaktan på konserten Martina inte ville missa. Patrick Wolf.

Jag har aldrig ägnat honom någon större uppmärksamhet, men det kändes ändå bra att faktiskt se en sista konsert innan vi styrde hemåt. Jag överlämnar uppdraget att tycka till om konserten till någon mer lämpad medresenär. Jag nöjer mig med att konstatera att kvällstidningarna skulle ha kunnat skriva om både publikkaos och porrchock med lite god vilja. Nöjer mig med en enkel bild från min mobilkamera.

Patrick Wolf Arvika

Patrik Hamberg

Publicerad: 2007-07-15 14:41 / Uppdaterad: 2007-07-15 18:06

Kategori: Arvika 2007

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig