Etiketter

Text

Way Out West: Kelis

kelis.jpg
Foto: Rockfoto.nu/Annika Berglund

Försenad som jag är blir jag bara tacksam över Kelis förmodade divalater. En av festivalens mest förvånande bokningar är nämligen drygt 20 minuter sen. Kelis betonar sedan att detta är hennes första spelning på länge.

De mjukare tonerna har fått stryka på foten för ett mer rockbetonat och rått livesound. Tyvärr är ljudet dåligt och låtar som Til’ The Wheels Fall Off, Bossy och Lil’ Star drunknar alla i en mördande bas. Det skaver i öronen, och inte på det behagliga sätt som Kelis röst gör. Publikfriarna Trick Me och Milkshake lyckas ändå försätta såväl minderåriga som festivalveteraner i rörelse och mellansnacken lockar till skratt.

Kelis är en underhållare och en rockstjärna. Hennes röst är whiskeyhes och hon pekar finger åt det mesta. Hon äger scenen på skyhöga klackar. Den missbrukade basen och frånvaron av Caught Out There gör ändå upplevelsen halvdan.

Agnes Arpi

Publicerad: 2008-08-12 12:28 / Uppdaterad: 2008-08-12 12:28

Kategori: Way Out West 2008

2 kommentarer

primal uppskattar säkert upskirt-fotograferingen.

Medlem 2008-08-12 15:21
 

”What colour are your panties and how long have you been wearing them?” – Lux

ho hum Oregistrerad 2008-08-12 18:32
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig