dagensskiva.com

48 timmar

Recension

Diverse - Indie Artists for the Smile Train: Ready for the Sunshine
Ready for the Sunshine (album, cd) Diverse - Indie Artists for the Smile Train
2011
Muskrat Works
7/10

Ond vs. god

En riktigt jävla skitmorgon. Jag funderar på att slänga porslin i väggen men tar en sekunds paus och sätter på lite musik i stället. Problemet med att slänga porslin i väggen är att det kanske känns skönt i två sekunder men sedan måste man städa upp porslinskrosset och undvika att någon trampar i det.

Det bästa man kan göra när man är arg är att lyssna på indieartister som av ren välgörenhet sjunger för att små barn ska slippa vara harmynta och istället kunna le igen. Om man inte är helt igenom ond kan man inte annat än att bli hjärtsmält och välvilligt inställd.

Välgörenhetsskivor finns det dröser av och kanske även indievälgörenhetsskivor men det är antagligen en smart marknad att ge sig in på, indiekids måste väl vara godhjärtade? Om man är ett hardcore indiekid har man antagligen redan alla skivor som låtarna är hämtade från, men kanske ändå kan få ut något av denna eminent ihopsatta samling. Om man är mindre hardcore kanske det är ett bra ställe att börja på.

Marie Lindström

Publicerad: 2011-06-21 09:43 / Uppdaterad: 2011-06-21 09:43

Kategori: Dagens skiva, Recension | Recension: #6021

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig