dagensskiva.com

48 timmar

Text

2011 och punkt.

2011. I en av dess variationer.

1. The RaptureIn the Grace of Your Love
2. ApparatThe Devil’s Walk
3. The Soft MoonTotal Decay EP
4. Jamie WoonMirrorwriting
5. The HorrorsSkying

Så röstade jag i redaktionens varv i år. För ovanlighetens skull hade jag snarare än tvärtom svårt att begränsa mina nomineringar till det angivna antalet. 2011 var ett väldigt bra år för min del. Återupptäckte mycket, fick lust till att upptäcka mer. Utöver ovan nämnda fem, så fick vi också väldigt bra album från Metronomy, Justice, Monarchy, The Whip, Is Tropical, Foster the People, Guadalupe Plata och El Columpio Asesino, för att nämna några som jag skrivit om här. Det finns förstås en oerhörd mängd fler.

Sedan har vi haft fantastiska låtar och remixer av Worship, Diplo & Datsik, Dale Play, Cut Copy, Far East, The Knocks, Nicola Roberts, Cazzette, Example, Kris Menace, The Magician, Rex the Dog, A-Trak, Age of Consent, M83, Bare Noize, Rustie, Moonlight Matters, Canblaster, Marble Players, Bit Funk, Plastic Plates, Miles Kane, Napoleón Solo, SebastiAn, Mitzi, New Navy, Zola Jesus, The Glitch Mob, Light Asylum, The Naked and Famous, Neon Indian, Fool’s Gold

Jag har dessutom varit i London för att se The Cure, varit på en extraordinär upplaga av Primavera Sound och upplevt årets mest extatiska urladdning under en dj-session av Alex Metric. 2012 lovar mer av allt.

Martina Nordman

Publicerad: 2012-01-09 21:22 / Uppdaterad: 2012-01-09 21:25

Kategori: Allmänt

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig