dagensskiva.com

48 timmar

Video

Dagens video: Hans Zimmers Inception

Såg filmen i somras och tyckte den var fantastisk men sedan dess har inte soundtracket lämnat mitt huvud. Hans Zimmer har varit otroligt produktiv i Hollywood i över 20 år men är det här möjligtvis hans bästa stund. En redan bra film förhöjs till max med hans intensiva, blytunga, vackra kompositioner. Videon är från ett liveframträdande i samband med premiären. Ruskigt bra.

Marie Lindström

Publicerad: 2010-10-15 10:00 / Uppdaterad: 2010-10-14 12:41

Kategori: Allmänt, Dagens video, Video

2 kommentarer

Sant, mäktigt framträdande. Min Zimmer-favorit, sannolikt:

http://www.youtube.com/watch?v=fLsdcLWGCLc

Ola Andersson Redaktionen 2010-10-15 16:02
 

[...] skulle: förstärka handlingen utan att lämna något spår av sig efteråt. Det var först när Marie länkade till ett liveframträdande som jag tog mig tid. Jag blev helt enkelt överkörd av Mombasa på samma sätt som av Zimmers [...]

 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig