dagensskiva.com

48 timmar

Recension

Best Coast: Crazy For You
Crazy For You (album, cd) Best Coast
2010
Wichita
7/10

Solkoncentrat

Bethany Cosentino röker på, kollar på Seinfeld och jobbar på Lush. Hon gör dessutom den bästa surfpopen på länge. Det är ingen ny kategori men den är fullkomligt oemotståndlig och rinner ner som färskpressad apelsinjuice en varm törstig dag.

Den naturliga fortsättningen på drömmen om Kalifornien, saltstänkta oranga ben, skitiga nattklubbar och bilköer. I sin färd mot stranden har Bethany Cosentino kört om Shangri-Las motorcykelgäng, förbi Courtney Love som står och liftar och Phil Spectors nu övergivna hus.

Best Coast är i huvudsak Bethanys projekt, som lojal medhjälpare har hon Bobb Bruno och tillsammans gör de explosiva popalster. De slamriga uppåtmelodierna och Bethanys djupa röst som fyller varje sång till breddgraden med sol, sommar, pojkar och katter bildar en annan värld man kan gömma sig i ett tag. Medianlängden på en låt är 2.5 minuter och Crazy for You är över lika fort som den började.

Marie Lindström

Publicerad: 2010-08-14 00:00 / Uppdaterad: 2010-08-13 12:22

Kategori: Dagens skiva, Recension | Recension: #5686

2 kommentarer

WTF! Är skäggiga damen A K A Maria Gustafsson på semester! Sånt här ska Ganja Jane ressa!!11

I kicked Seth Cohen 'til he cried Oregistrerad 2010-08-14 15:25
 

[...] Best Coast Crazy For You [...]

Era bästa skivor 2010 | dagensskiva.com Oregistrerad 2011-01-20 20:56
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig