dagensskiva.com

48 timmar

Julkalendern

21 december: Petter

Petter firade tio år som artist i år och släppte samlingsalbumet X som innehöll två nya låtar, två remixade och 16 singelsläpp. Petter var en av tolv artister som presentrades i SVT:s nya programserie Dom kallar oss artister. I februari ger han sig ut på en turné backad av ständige vapendragaren DJ Sleepy och för första gången två livemusiker, Nisse Wallfält (trummor) och Jakob Birgersson (bas).

  1. Vilket är årets album?
    Young Jeezy med The Recession håller hög klass bland alla hiphop-plattor och är kanske den plattan som jag lyssnat mest på. Den är hård och rak som Jeezy alltid är.
  2. Vad kommer du att minnas från musikåret 2008?
    Min spelning på Way Out West var kanske det största jag har varit med om i min karriär, det var pampigt stort och tårdrypande då jag insåg hur mycket alla ställde upp på mig och kom dit för att förgylla min afton.
  3. Vad ser du fram emot 2009?
    Jag har suttit inne med en ny singel i snart över 7 månader för en kommande skiva och det är en av mina absolut bästa låtar. Jag har inte gjort något med så mycket tung 90-talsvibb sen Mikrofonkåt. Hiphop som jag och min generation blev förälskade i. Den kommer 2009.


Petter Min click (med Kihlen)

Patrik Hamberg

Publicerad: 2008-12-21 00:00 / Uppdaterad: 2008-12-16 13:30

Kategori: Allmänt, Julkalendern

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig