dagensskiva.com

48 timmar

Text

Sommarindie från Club 8?

Förra veckans roligaste var inte Bloc Party på Cirkus, inte Pigeon Detectives på Cirkus Bar, inte Miss Li på Debaser Slussen, inte Doktor Kosmos med flera på Debaser Medis och inte Shout Out Louds och några till på Debaser Medis (det sistnämnda vet jag dock inget om, vi kom aldrig så långt att vi gick dit. Men vi såg Carl von Arbin cyklandes på Östgötagatan). Visst var det kul på konserterna, och visst blev jag otroligt imponerad av Miss Lis kompband (och hur söt trummisen var!), men förra veckans musikupplevelse var helt klart Club 8:s nya låt, Whatever You Want. Jag har, som en av de första i världen (skryt skryt), fått höra den, och ja, den är bra. Tänk gullig pop, tänk Karolina Komstedts söta, nasala röst, tänk vissling och tudu:ande. Och tänk framförallt sommar. Whatever You Want kan bli den perfekta sommarindiehitten. Fast jag kanske hinner spela den så många gånger att jag tröttnar, innan dess. Men för er andra hoppas jag att Club 8 släpper låten lagom till sommaren.

Madelene Holm

Publicerad: 2007-05-07 19:55 / Uppdaterad: 2007-05-07 19:55

Kategori: Allmänt

4 kommentarer

Fildela indie!

Medlem 2007-05-07 20:20
 

Björn: det kan jag tyvärr inte göra, vill ju inte svika förtroendet. Kan bara hoppas att låten släpps snart, snart.

Madelene Holm Medlem 2007-05-07 20:28
 

”det kan jag tyvärr inte göra, vill ju inte svika förtroendet.”

meh sluta sug ihop.

Medlem 2007-05-08 00:27
 

vissling och tu-duande ?
ursäkta, men jag fick spysmak i munnen…

Medlem 2007-05-08 11:06
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig