dagensskiva.com

48 timmar

Text

Juli

juli

Det var en juli som präglades av händelserna i Norge och Amy Winehouse bortgång. Men det var också en juli där Hultsfredsfestivalen kom tillbaka och ställde till med fest för stora delar av redaktionen.

Hultsfredsfestivalen
Vilken återkomst! Skit samma att det inte var packat framför scenerna de första två dagarna. Det fina med Hultsfredsfestivalen var och är att allt går att se. Inga konserter som är för långt bort för att hinnas med. Inga konserter som är instängda på en klubb med begränsat antal platser. Att jag i år fick chansen att se Budos Band, Kriget, Charles Bradley, Primal Scream och Bootsy Collins på en och samma festival är faktiskt näst intill oslagbart. Fortsätt längs samma väg så ses vi nästa år igen. (Patrik Hamberg)

What Hamberg said. Och Malmös fantastiska skivbutik Rundgångs sjuårsjubileum med fantastiska Terrible Feelings på scen. (Tomas Lundström)

Feist
Feist gör en Bon Iver och släpper ljudklipp från den kommande skivan. Metals släpps den 4 oktober och ett samarbete med Valgeir Siggurdsson, som bland annat producerat Kate Nash och Björk, verkar ge ett välarbetat och lite tyngre album. (Maria Gustafsson)

Katy Perry Last Friday Night (T.G.I.F.) (singel)
Strategiskt sent singelsläpp från Teenage Dream-albumet som släpptes redan förra sommaren. I våras längtade jag efter den här sommaren för att det var självklart att den här låten skulle dyka upp på radion då. Katys näst bästa låt någonsin går inte att tröttna på. (Karin Lillbroända)

Horse Meat Disco III
Åttiotal. Disco. Nittiotal. House. Tvåtusental. Enastående samling. (Ola Andersson)

Redaktionen, dagensskiva.com

Publicerad: 2011-07-31 00:00 / Uppdaterad: 2011-07-31 00:10

Kategori: Månadssammanfattning, Special

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig