dagensskiva.com

48 timmar

Recension

Jason Molina: Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go
Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go (album, mp3) Jason Molina
2006
Secretly Canadian
4/10

Onödigt

Liksom på Pyramid Electric Co. är det ledset värre på Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go. Det är Molina och en akustisk gitarr och det är inget vidare. Inte för att det är något större fel på låtarna men framförandet är både uttråkat och bedrövat. Let Me Go, Let Me Go, Let Me Go är ungefär det sista man vill höra av Molina.

Det är svårt att tänka sig att albumet spelades in mellan Songs: Ohias sista albumMagnolia Electric Co. och Magnolia Electric Co.:s första plattor, som är något av det bästa Molina gjort.

Men tänker man sig rejälare arrangemang på låtar som Get Out Get Out Get Out eller It Must Be Raining There Forever så kanske det inte är så långt ifrån ändå. Titelspåret är kanske det som ligger närmst. Molina sjunger bättre än på de andra spåren. Inte så där beklämt och sökt eländigt. Han har snarare fullt upp med att faktiskt framföra låten och då skapas också någonting annat än på tidigare spår.

Det är ganska onödigt att lyssna på Jason Molina utan band. Han bär inte ett helt album själv.

Maria Gustafsson

Publicerad: 2010-11-20 00:00 / Uppdaterad: 2010-11-17 19:39

Kategori: Recension | Recension: #5793

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig