dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Rykten och nyheter

För en timme sedan dök det upp en tweettwitter.com/eyedeaabilities, som förkunnade att Eyedea är död. Flertalet artister och tusentals fans har adresserat det hela, och känslan är att det stämmer. Ingen mer superpålitlig information finns dock att tillgå, så små förhoppningar om att det bara är ett otäckt rykte finns.

En trevligare nyhet är att Alicia Keys och Swizz Beatz inte längre är gravida, efter att ha fött sin första son, Egypt Dean, i torsdags. Både Swizz och Alicia har givetvis uttryckt sin glädje på Twitter.

UPPDATERING. Rhymesayers har bekräftat. RIP Eyedea.

Karin Lillbroända

Publicerad: 2010-10-17 23:19 / Uppdaterad: 2010-10-17 23:41

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig