dagensskiva.com

48 timmar

Artikel

Varför vi dödade forumet

Forumet är dött. Länge leve forumet.

Dagensskivas forumstammisar har säkert redan märkt det. Twitter-inläggen från några av redaktionsmedlemmarna snurrar förbi till vänster på sajten.

Forumet är dött. Länge leve forumet. 2001 till 2010.

Nu var det inte meningen att det skulle bli så här. Åtminstone inte just nu. Tanken har funnits hos redaktionen ett, vid det här laget, längre tag. Det kanske är dags att lägga forumet till handlingarna. Mer och mer av de musikaliska diskussionerna har börjat föras på andra ställen. Andelen besökare i forumet i förhållande till övriga besökare har minskat stadigt de senaste åren.

Så tanken har funnits ett tag: att låta forumet vila. Att försöka hitta andra former för diskussioner – kanske genom att använda andra tjänster och kanaler och knyta ihop dessa med dagensskiva. Vi hade behövt fixa med forumet och idag finns helt enkelt inte den tiden.

Men det här skulle hända längre fram. En ny version av dagensskiva.com. En långsam utfasning av forumet in i något annat. Men så flyttade vi till en ny server och någonting hände på vägen. Forumet ville inte riktigt följa med som det skulle.

I helgen träffades större delen av dagensskivas redaktion. Ett av alldeles för få tillfällen när vi faktiskt träffas i verkliga livet, nästan alla samtidigt. Det vi diskuterade var dagensskivas framtid. Vad vi vill göra.

Runt sittande bord bestämde vi oss att det som egentligen inte alls var planerat kanske ändå var den bästa lösningen. Som ett tecken från ovan att forumet nått vägs ände. Ja, eller nåt. När vi satt och velade om vi verkligen skulle döda forumet twittrade Kal ut att det redan hade hänt. Så då var det ändå inget att snacka om längre.

Ett enormt stort tack till alla som medverkat i forumet under årens lopp. När forumet stod på toppen av sin karriär var det ett av Sveriges allra bästa musikforum. Kanske det allra bästa som funnits. Tack vare alla besökare som möttes, stöttes och blöttes med kärleken till musiken som den gemensamma nämnaren. Ja, åtminstone för de flesta. Det var ni besökare som gjorde forumet.

Vad som kommer hända framöver återkommer vi till. Klart är däremot att dagensskiva kommer att fortsätta. Vi kommer att fortsätta att lyfta fram musik ni borde upptäcka och varna för musik ni borde hålla er borta ifrån. Fast utan ett forum som det sett ut så här långt.

Återigen ett stort tack till alla som varit med på forumresan. Vi har tänkt göra någon slags minnesruna för forumet, så sitter du som läser det här på något särskilt minne kring forumet skicka det till oss på redaktionen@dagensskiva.com.

Forumet är dött. Länge leve forumet.

Redaktionen, dagensskiva.com

Publicerad: 2010-10-04 22:51 / Uppdaterad: 2010-10-04 22:51

Kategori: Artiklar

110 kommentarer

Och hur ska ju nu hålla reda på alla låtar som Nietzsche spisar?

Panky Oregistrerad 2010-10-04 22:58
 

Vore fint om Joepp eller Niet tilläts skriva en nekrolog?

De två har pennans gåva!

Janne Oregistrerad 2010-10-04 23:31
 

Ganska logiskt, forumet har ju långsamt hållit på att självdö under en lång tid. Men när jag tänker på alla timmar jag har spenderat framför forumet och alla vänner jag har lärt känna där så känns det ändå lite sorgligt.
Men tack i alla fall för den tid som har varit.

Paul Ramone Oregistrerad 2010-10-04 23:33
 

Möcke bra beslut som Svennis skulle säga!!

Nu kan jag kanske få tid att sy ihop min avhandling på 3-4 år och även hinna med några TTA konserter.

Primal Oregistrerad 2010-10-04 23:45
 

Trist! är första reaktionen. Kan inte säga att jag deltagit speciellt i debatten men jag har under ett gäng år och under ett gäng min/tim per dag åtnjutit att läsa just forumet, mkt hellre än just om skivan för dagen.

Skulle hela den här nya approachen på sidan falla hoppas jag framför allt att kunna läsa Lamonts betraktelser och Joeppes smarta krönikor annorstädes.

Sundet Medlem 2010-10-05 00:09
 

Rätt beslut. Men jag tror som sagt var att det nu mer än någonsin behövs en samlande punkt, man kan dominera eftersom det inte finns något liknande. Nygammalt. Även om forumet blev mög var det kul, det var riktigt bra ett tag. Rätt länge, faktiskt. Har haft kul. Tack, alla inblandade.

Medlem 2010-10-05 00:11
 

Jag började hänga på forumet efter att feber la ner. Tidigt 2002. Har alltså blivit många år här. Många roliga diskussioner. Många bra tips. Har också fått träffa några forummedlemmar. Kul!

Lamonts analys stämmer bra. Forumet var fantastiskt ett tag, men har på senare tid tappat rejält. Beslutet är kanske rätt, men just nu känner jag mig lite vilsen.

Nyss spisades EBTG: ”Alison”. Bra grejer.

Medlem 2010-10-05 08:55
 

Felkalkyl igen, precis som när forumet dödades när det gjordes om.

Känner ingen som läser ressarna på denna site?? Har själv aldrig läst en hel. Tror ni hade lockat mer folk på att bara sätta betyg på platterna och inte ha med någon text samt bevara forumet i 2003 års form innan inloggning?!?

Medlem 2010-10-05 08:59
 

Ja, vad säger man. Jag förstår beslutet mycket väl. Min vän Janne mejlade mig i morse och var mest upphetsad över en sak: att Wennlund fick bli den sista att gå bannas. Lägg till det Nietzsches koleriska utbrott och Kal skall ha en eloge för att han lät så många hållas så länge. Med valresultatet och ett stundande MFF-guld (och AIK degradering) fanns det naturligtvis ytterligare grogrund för skärmyttringar under hösten. Kort sagt: ni fattade rätt beslut att lägga ner, även om jag tror att den naturliga konsekvensen nu även blir att lägga ner hela webbplatsen.

Samtidigt vore en veckas notis att föredra. Fanns en del man ville säga, men som aldrig hann sägas. Den verkligt stora troll-outar tråden blev tyvärr aldrig verklighet. Hade så klart en del bidrag i detta avseende. Rest in peace Stålis, Tawny, Ed och Återkomsten. Sedan vore det passade att skicka ett par rejäla dra åt helvete till några personer som testat mitt tålamod genom åren. Men det kanske inte behövdes. Ni var ganska få och ni vet nog vilka ni var.

Men mest av allt minns jag så klart glädjen. Alla bra kulturtips (så vuxna har vi blivit) och så klart alla nya bekantskaper. Jag fann DSC i en brytpunkt mellan ungdom och någon slags vuxenålder. I början var det som en drog, efter något år en belastning och från 2007 ett okej substitut till Aftonbladets nätbilaga. Men det är ingen överdrift att säga att ni forumiter gett mig mer under dessa år än vad Slitz (OBS: tidiga årgångar), Rolling Stone, Mojo, pop och alla dessa usla rockbiografier gav mig under uppväxtåren. Stort tack för detta.

Säger farväl med Bowies allra vackraste ballad: Word on a Wing.

Medlem 2010-10-05 09:28
 

http://www.youtube.com/watch?v=tUh4u-lYEhM&ob=av2e

Jag kommer att sakna er alla!

Medlem 2010-10-05 09:48
 

Trist, men inte helt oväntat.

Medlem 2010-10-05 10:16
 

Forumet dog när arg skåning slutade skriva här.

Medlem 2010-10-05 10:19
 

Tycker gott det kan outas vem som var Stålis nu!!

Och vem som trollade med rasse-ED, mkt bra troll!

Janne Oregistrerad 2010-10-05 10:28
 

Och varför försvann Niet en vecka innan forumet dog?

Fick han en förvarning??

Janne Oregistrerad 2010-10-05 10:30
 

det var nog hög tid. de intressanta trådarna och medlemmarna blev färre samtidigt som trollen blev allt uslare. lika bra att begrava medan det det fortfarande finns några enstaka seriösa personer kvar. låt oss minnas forumet som det var under sina största stunder. vila i frid!

boneless Oregistrerad 2010-10-05 10:44
 

Forumet dog när bemp slutade skriva här.

Har fått mycket bra tips genom åren. Tack för den här tiden.

Medlem 2010-10-05 10:53
 

De 3014 bästa blötdjuren!!

Medlem 2010-10-05 11:19
 

@kicked: Jag förstår att det känns så för aktiva forummedlemmar, men om statistiken får tala var forumbesökarna bara 3 % av sajtens totala besökare. (Månaden innan forumet stängde: 1071 unika.)

Vi kommer naturligtvis sakna er, men det har aldrig varit som det verkat. Forumet har aldrig varit större än text-delen av sajten.

Kal Ström Redaktionen 2010-10-05 11:32
 

Jag förstod inte att det var dött på riktigt, trodde att det skulle dyka upp igen. Beslutet är väl rätt, men känner – som andra uttryckt – en viss tomhet. Inget annat ställe kan jag diskutera musik med Lamont, Alias, jof och andra samtidigt.
Nåväl, vi kanske klarar oss själva.

Jag har levt med forumet alldeles för nära i ett antal år, det var det första jag kollade så fort jag satte mig vid datorn ett tag. Det känns på så vis skönt att det är borta. Sajten i övrigt intresserar mig inte särskilt mycket, tyvärr. Den dagen fler forumiter anställs av redaktionen blir det intressant.

Som en fin, omedveten, avslutning på det hela så bjöd jag en forumit på en öl förra veckan. Han visste inte vem jag var och han skriver ändå inte här längre, men det kändes ändå fint.

Tack alla!

Medlem 2010-10-05 12:43
 

Om 97% aldrig kollar på forumet kan man ju fråga sig varför dessa 97% aldrig ens kommenterar en resse?

Janne Oregistrerad 2010-10-05 12:48
 

Instämmer i den allmänna sinnesstämningen. Är ju likt Ron Wood fortfarande en nykomling, har väl hängt här sedan strax före inloggningskravet, men har haft forumet som startsida för min browser i säkert 5 år i alla fall.
De sista åren har det ju gått rätt fort att surfa vidare men nog har man kollat av trådarna dagligen trots obefintliga förväntningar. Jaja, får väl leta upp en ersättare, eller tja, kanske inte, ”Closed for business” är väl en lika god välkomsthälsning som någon.
På återseende då kanske.

Medlem 2010-10-05 13:24
 

Varför twittrade Kal istället för att delta i redax mötet?

Primal Oregistrerad 2010-10-05 17:40
 

Kal multitaskade och twittrade under mötet live and direct från möteslokalen.

Ola Andersson Redaktionen 2010-10-05 17:45
 

I serien konstigheter – som buktalare som ger ut skivor – hör Twitters populäritet.

”Nu: Bratwurst i Berlin. Saknar Solnagrillen. Wittgenstein suger. @Lasse”

”Vad tråkigt det är att diska”

”Har aldrig gillat Håkan Hellström. Nu handlar jag rabarber i den nyöppnade rabarberaffären i mitt kvarter @lisamilberg”

”Det är aldrig någon som lyssnar på mig, ändå förföljer jag 256 personer just nu”

Lamont Dozier Oregistrerad 2010-10-05 18:02
 

Nu kanske Primal äntligen kan bli klar med avhandlingen!!½!½§

Medlem 2010-10-05 18:07
 

Jag kan förstås se framför mig Nietzsche Twittra.
Kanske en bättre lösning.

”Nu spisas: Barclay James Harvest”

”Nu spisas: Ola Magnell. Påtalåten”

”Nu spisas: Prince. Underskattad”

Lamont Dozier Oregistrerad 2010-10-05 18:20
 

Hoppas att han hur som helst hittar en uttrycksform som passar hans kynne.

Något nytt nummer av Törst kan vi kanske glömma. Bra så.
Fast man kan starta en tidning med artiklar och recensioner där alla bara får skriva 140 tecken. Svårt att konkurrera med papperstidningar, i och för sig, de har nischat in sig hårt där.

Lamont Dozier Oregistrerad 2010-10-05 18:38
 

Ola: Vi ska väl också påpeka att det redan var bestämt och att Maria redan publicerat det på Facebook-sidan. Även om det såklart vore fränare om jag dödade innan det var klart.

Kal Ström Redaktionen 2010-10-05 18:40
 

Statistik är en skön vetenskap som aldrig ljuger…

Jag har andra kontaktvägar till de som jag brukar få bra tips av. Antingen via facebook eller enbart en mailadress, eller båda. Speedo, jof, Lamont, Particle Man, Primal, Rowlf, Alias, TK Soul, Hilly, diesafe, myweek, Jaki. Journal, jag vet vem du är så se upp. Humla har jag också listat ut vem det är samt JL. Via spotify social så når man ju vissa personer listor. Dock så blir det enbart en diskussion mellan två personer, vilket inte är riktigt lika roliga.

Ok, ska göra som det där turistparet som ni träffar några kvällar på restaurangen på Kanarieöarna, alltså skicka med en kontaktuppgift och samtidigt säga, ”- Har ni vägarna förbi Flen så är ni välkomna att titta in.” Tittar ni förbi så kan ni väl skicka med ett musiktips eller varför inte fråga om sly vill sätta ihop en blandis med jazzfunk, kanske hans bästa latinolåtar, bästa 80-talsdiscolåtarna, några schyssta houselåtar from Dj International, eller hans bästa låtar från 2007 etc.

dexter.wansel@gmail.com

Undrar dock fortfarande var de goda samtalet förs. Tips mottages.

Medlem 2010-10-05 18:42
 

Swedbankmannen? Kolla in vad som står under Bonjour. Hur kom den dit?

http://dagensskiva.com/forumet/topic/3851#post-162290

Medlem 2010-10-05 18:55
 

Dagens Skiva måste nog bli som Newsmill.

Få lite fart och klick. Se över rubriksättningen. Tips.

”Lady Gaga struntar i vegetarianer”, ”Hot Toddy hånar rockmusiken”, ”Kal Ström: Alla riktiga människor gillar Håkan”. [Kommentera]

Kommentarer:

Zlatan är en jävla diva.

Sverigedemokraterna är de enda som vågar säga hur det är.

Typiskt lesbiska feminister, att se världen så enögt.

Lamont Dozier Oregistrerad 2010-10-05 19:19
 

Ola skrev i kommentarfältet under 100 Fantastiska låtar att mycket har ändrats. Många söker sig till nischade sidor istället för breda. Har själv inga siffror på det, men antar att ni följer dessa trender. Ni måste ha det ganska krångligt i era diskussioner. Ni dödförklarar ju ert eget koncept att vara en ganska bred sida. Hur ska ni leva vidare som sagt i en allt mer nischad värld? Så klart är det möjligt. Det handlar ju om kvalité. Tror inte att Pitchfork, som ju är ganska breda, har några problem med antalet besökare. Eller så har de kanske problem med finansieringen med tanke på att de fixar med binäringar som böcker och festivaler? Ska bli intressant att se hur visionära ni är. Glöm inte Ola att berätta var du skriver vidare om ni lägger ner hela sidan… ;-) I alla fall så är ju viktigt att hitta former för att kommunicera med era besökare. Vad vill de ha? Har ni ställt frågan eller gör ni antaganden? Hur ser trenderna ut?

Medlem 2010-10-05 19:48
 

Pitchfork är smala och samtidigt populistiska. Låtsassmala. Trångsynt är ett annat ord för smal. Nuförtiden kallas det för ”hipsters”, har jag lärt mig. Vad vet jag.
Inte bryr de sig om jazz eller house – Robyn eller ett nytt band som har gitarrer som är det nya bandet som har gitarrer som är grejen är det som är grejen.

IMDB kör sitt race. Med forum och kommentarer. Inte oviktig referens. Och vad har de för tillgångar och möjligheter, säger man då. Största i det kända Universum. Från början var det dock bara löjligt.

Lamont Dozier Oregistrerad 2010-10-05 20:24
 

Ganska väntat ändå. så går det när man går i kapitalets ledband! ibland var dsc’s forum den roligaste platsen på internet. kombinationen av vassa tungor och rätt bestick i korgen var konstigt nog unik.

gravöl för dsc’s forum?

Själv har jag hängt på dsc i perioder sen våren 2001. Skulle vara intressant att läsa sina samtliga inlägg. Gissar att ca hälften gått åt till att häckla Joeppe. Det var det värt.

Det här kan iofs vara resultat av nån sorts super-troll-attack som involverar infiltration i dsc’s redaktion?

erimos Oregistrerad 2010-10-06 00:01
 

För övrigt är jag stolt över hur forumiterna som en man gjorde allt för att mobba ut nykomlingar på forumet, det gjorde vi bra!

erimos Oregistrerad 2010-10-06 00:03
 

Ge mig cassius clay!!!!!!!!!!½

ge mig cassius Oregistrerad 2010-10-06 01:40
 

Ja, nykomlingar och några andra damer än Humla – de skrämde vi allt iväg! Ha! Kvinns kan inte det här med musik ändå! Ska bara sitta ute i solen och bli tjusiga, nä nä nä det går inte.

Medlem 2010-10-06 07:14
 

Är det inte läge att bara säga vem Swedbankmannen är? Jag vet.

Medlem 2010-10-06 07:14
 

Ut med det då roffe!!

Primal Oregistrerad 2010-10-06 08:56
 

Kollar man slys länk in i forumet ovan ser man ett avslöjande där.

Medlem 2010-10-06 09:08
 

Men Fidde Wenn har väl aldrig jobbat på Swedbank??

Boa Zoo mannen – det hade varit något annat det!!

Primal Oregistrerad 2010-10-06 09:21
 

Jag tror Wennberg gav bort sina inloggningsuppgifter till TGRBY. Mycket tyder på det. Sen tror jag TRGBY = Interla.

Medlem 2010-10-06 10:14
 

Är det Görl som är Swedbankkvinnan då?

Men har Görl verkligen ett jobb?

Primal Oregistrerad 2010-10-06 10:39
 

Kanske dags att lyssna igenom allt från denna tråden nu:
http://dagensskiva.com/forumet/topic/319

Medlem 2010-10-06 11:10
 

Där nånstans 2003-2005 var forumet hur bra som helst. Trist att det är slut, men förmodligen helt rätt.

Medlem 2010-10-06 21:51
 

Sirius spelade 5-5 mot Pixbo och hänger på i toppen.

Primal Oregistrerad 2010-10-06 22:11
 

Jag förstår och håller med och det var bättre förr, men blir ändå lite sorgsen och undrar vart jag nu ska hitta alla de där tipsen på grejer som jag inte ens visste att jag gillar. Eller de jag visste att jag skulle gilla om jag bara visste att de fanns. Som One Trick Pony. Vill fortfarande ha de tipsen. Om någon vet vart de finns. Tackar dock väldans mycket för alla de jag redan fått under alla dessa år (blev rätt många ändå)!

Medlem 2010-10-07 18:23
 

tror görls ex jobbar i singapore. aiks nya arena är swedbank arena.

Spineker Oregistrerad 2010-10-08 21:20
 

Tråkigt men fullt begripligt. Då återstår väl bara att tacka för den här tiden.

Medlem 2010-10-08 22:17
 

ser detta först nu

trodde att det bara var något utdraget serviceunderhåll när jag fick upp »Closed For Business« (jag går alltid in via direktlänk till forumet)

har varit med ett tag… sedan oktober 2002; till skillnad från många andra har jag aldrig kommunicerat utanför forumet, vilket väl både känns bra och lite sorgligt eftersom man nu antagligen kommer tappa kontakter permanent.

svårt att sammanfatta intrycken, men hoppas dsc kan fortsätta i annan form.

Medlem 2010-10-12 10:31
 

Au revoir.

bjornw Oregistrerad 2010-10-12 12:09
 

Trist. Men snart öppnar forumet på ingaarmaringaben. Det är som en kyrka!

maxim Oregistrerad 2010-10-19 17:15
 

Kul att P3 kultur väljer att diskutera DSC’s forum samma år som ni lägger ner det.

erimos Oregistrerad 2010-10-23 12:02
 

Var förs alla intressanta diskussioner om musik och sälar nuförtiden?

jazzman Oregistrerad 2010-10-23 12:19
 

so long!
cabaret voltaire sjunger in sista versen
http://www.youtube.com/watch?v=vcS17lqphXQ

Medlem 2010-10-25 22:24
 

Var hängher Niet nu????

Medlem 2010-11-08 22:30
 

Bordell?

La Camilla Oregistrerad 2010-11-10 17:56
 

Vi som vet, vi vet. Vi äger. Alltid, vi äger, alltid. Kom ihåg det, småpojkar.

La Camilla Oregistrerad 2010-11-10 17:57
 

Har hängt på forumet sedan 2005. Tack för roliga år och alla musiktips. Tack för att jag fått plåga er med mina folkrocksamlingar. Tack för alla samlingsskivor jag fått. De som gett mig de bästa musiktipsen:
1. Niet
2. Honky
3. Virgil Caine
4. Meaning of…
4. JL
4. TK Soul
5. Cyco Civan
6. Vilda svanar
7. jof
8. Rönnblom
9. Boss
9. …
10. Rowlf
11. dude
12. Lamont Dozier
13. Humla
14. Alias
15. Boss
16. Riff Raff
17. watcher of the skies

Har säkert glömt nån

Medlem 2010-11-14 11:03
 

Glömde Hilly. Han borde varit högt upp på listan

Medlem 2010-11-14 14:43
 

En fjortondeplats till forumets i särklass roligaste skribent är ett hån.

Falangen Oregistrerad 2010-11-18 00:54
 

Nu spisas:

Kanye West – Monster

5 av 5!

NiklasV Medlem 2010-11-18 20:18
 

Ett rart litet forum fick alltså sitt slut till slut. Jag kommer alltid minnas tiden med nu spisas-Niet. Den verbala joepp som understundom var vansinnigt kul. Honky, för hans oantastliga musiksmak. Den skönt nyfikna och pillemariska jof. Och givetvis drake, mannen med forumets största hjärta.

Medlem 2010-12-05 03:13
 

Mitt eget favoritinlägg var när jag trollade med maxim. Skrev under tidigt 2000-tal att jag hade fotbollsbiljetter till salu till EM. På svenskafans. Och jag begärde att intresserade skulle använda kodspråk. Olika matcher fick heta olika av maxims favoriter, och eftersom det var ”jag” som sålde biljetterna sade jag att den som var intresserad aldrig någonsin fick tala om matcherna i ett fotbollssammanhang. Då skulle jag vägra sälja.

Sen trillade mejlen in till maxim. Massor av totalt obegripliga mejl. Men tillslut var det nån som bröt mot mina regler och maxim fick en förklaring. Jävligt kul var det dock.

trollet Oregistrerad 2010-12-10 13:33
 

OK, du trollade inte ens på detta forum alltså? Skriv av dig på svenskafans totten ham sida istället.

björnv Oregistrerad 2010-12-13 22:28
 

WE fucked you!

TGRBY Oregistrerad 2010-12-17 19:48
 

När överklassen, Djuphammar, kulturmesar och jof ägde, då ägde vi redan (dålig svänska).

Mitt namn är mycket, och jag vill ha mer…

Puss!

TGRBY Oregistrerad 2010-12-17 22:15
 

Puss!

Falangen Oregistrerad 2010-12-18 15:50
 

kamikaze – kul!

Medlem 2010-12-19 03:06
 

Roligast var ju at lura folk. Bra at ha bulvaner..hähähä.
Tack för många goda skratt :) Och folk säger at vi norrlänningar inte har humor ;)

My name is Legion. For we are many.

Medlem 2010-12-23 15:03
 

Ai var aldrg nere med eliten!

Det var jag Donnie Munk, Maxi-m och Krille Tv-spel!!!

JOEPP Oregistrerad 2010-12-29 04:01
 

Glöm ej mig Ned on västibulit elller Lamonten!!

Primal Oregistrerad 2010-12-29 17:22
 

Vem var det egentligen som tystade Kal?

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.519359-privatisering-hotar-internets-oppenhet?ref=fb

Falangen Oregistrerad 2010-12-30 00:03
 

Tack o bock.

Teenage Caveman Oregistrerad 2011-01-12 17:41
 

Upp med forumet igen!1

Har flera Paul Mc Cartny singlar att resensera!!

JOEPP Oregistrerad 2011-01-30 18:24
 

Varför svarar ni inte på mail?

http://www.youtube.com/watch?v=DpGdLsG87qo

Falangen Oregistrerad 2011-02-04 00:10
 

Falangen: till vilken e-post mejlade du?

Tomas Lundström Redaktionen 2011-02-04 12:42
 

Falangen = Görl.

JOEPP Oregistrerad 2011-02-05 14:27
 

Tomas:

dagensskiva.com
c/o Peter 2 Meter Media AB
Box 105
701 42 Örebro

Falangen Oregistrerad 2011-02-08 08:50
 

Då var ju den här sidan död.

Peter Oregistrerad 2011-02-21 09:35
 

Inte död, alls inte, tar bara lite längre tid att få budskapet förmedlat. Ge dig inte Peter.

Falangen Oregistrerad 2011-02-21 23:18
 

What! Nu fattar jag ingenting! Var är Wennberg? Borde han inte ha koll? Jof är väl ändå en ingenting..

Falangen Oregistrerad 2011-02-25 23:11
 

Fattar allt! ALlT, aLlt! AllT! Håll undan nu motherfucka’s!

Falangen Oregistrerad 2011-03-06 02:58
 

Grattis jof! Det här förtjänar du, from Solna with love!

Falangen Oregistrerad 2011-03-07 23:38
 

Börjar sakna fotbollstråden nu när säsongen närmar sig. Kom igen nurå, forum = up eller vad det nu är för kommando. Vem bryr sig om vad redax twittrar, vi har ju fullt upp redan med att ignorera deras recensioner.

hog Oregistrerad 2011-03-29 11:26
 

Niet är död. Han avled tisdagen den 5 maj

Medlem 2011-05-07 08:32
 

Den 3 maj skall det va

Medlem 2011-05-07 08:35
 

Vila i frid Niet.

Din bortgång berör.

Nu spisas: Jellyfish-Brighter Day

Medlem 2011-05-07 21:11
 

http://www.youtube.com/watch?v=Hm_xJOC6NEA

Don’t take yourself too seriously
There are precious few things worth hating nowadays,
And none of them are me
I was only trying to say how things used to be
‘Til we grew up and we all went our separate ways
Looking for our own paths to immortality
This is how I thought I’d start my song
And it seems a little silly when I think of it
But now I’m so far along
And no one really wants to know that he’s wrong
That his ears can’t really hear or he’s blind a bit
Or that he’s really weak when he thinks that he is strong
Now I’m in the middle and I just don’t know
If I’ll make it any further if the words don’t flow
When you live in silence any sound is dear
But for those who don’t, take heart because the end is near
This is the ending of my song
It has made me blind and deaf and weak but most of all
It shows you that I’m wrong
For you see it’s really twice this long
And if I should die tomorrow it will carry on
and on and on and on and on…..

Jag tyckte om dig!
jof

Medlem 2011-05-07 22:19
 

mycket ledsamt att höra om niet.

Medlem 2011-05-09 19:29
 

Väldigt tråkigt att höra om niet.

erimos Oregistrerad 2011-06-01 19:25
 

Att Niet är död var mycket tråkigt att få besked om. Jag gillade honom och det känns märkligt att han inte finns längre.

Medlem 2011-06-09 16:30
 

Oj då. Jag var oerhört aktiv i några år i början, försvann sedan in i dimman (Berlin) och sedan kom jag aldrig tillbaka hit, förutom som betraktare då och då. Tryggt på något sätt att se exempelvis Alias, Lamont, joepp, Maxim, TK Soul och MJP här fortfarande. Känns tryggt och nu känns det lite sorgligt. Lite som när de river ett danshak man inte besökt på år men ändå har ljuva minnen till – som en del av en försvunnen tid, som (som alltid) tycks enklare och ljuvare sett med ett raster av åren som gått. En påminnelse om tidens gång. Min egen främsta bedrift: Givetvis initiativtagandet till Törst. Kom bara i en upplaga och i slutändan var det inte jag som sammanställde den. Lik förbannat – vi skapade något (rätt bra) ihop, vi smågnabbande forum-rats. Det var fint på något sätt. Lev väl – whereever you are. Det var fantastisk när det var som bäst, som livet självt. Och musiken.

Wayne Kramer Oregistrerad 2011-06-20 21:58
 

Och för er kids som inte fattar vad jag pratar om – det var sånt här som vi svängde ihop när det var som bäst:
http://dagensskiva.com/wp-content/uploads/2007/05/torst.pdf

Wayne Kramer Oregistrerad 2011-06-20 22:08
 

Trist med Nietzsche.

hog Oregistrerad 2011-08-17 09:46
 

Va fan, man går en runda runt kvarteret på lite ärenden i några år och när man kommer tillbaks så VIPS har någon slagit igen forumet! Jag tänker nog ta och skriva en arg insändare till någon tidning,, var så säkra. Eller kanske ringa in till ett radioprogram och skapa debatt och opinion i frågan!

Medlem 2012-01-04 10:36
 

Hmmm Tomas Lundström är fortfarande hårdrockare… Man kunde ju annars ha tänkt att när Hamberg blivit metalkille kanske Tomas blivit liksom lite mer vis-benägen. Lisa Ekdahl, etc.

Medlem 2012-01-04 10:40
 

Hehe, jovars jag ser att det finns de med tresiffrigt (eller större!) profilnummer som uttrycker saknad över forumet men let’s face it, om man inte har varit med innan låt säga profilnummer 200 liksom hur mycket har man varit med om då? Knappast torra bakom öronen liksom. Sååå mycket good stuff som hände innan. Oh, jag minns när vi skrev ”Det gör ont” och skickade anonymt till Lena Philipsson. Gick ju rätt bra. Eller när vi lobbade och mutade så att hela etablissemanget gick Antipiratbyråns vägar så de kunde sy in Pirate Bay så folk skulle sluta ladda ner Magnus Uggla så han kunde få in sina rättmätiga royalties och leda en revolution och bli kung kung kung i SVERIGE! Yes! Uggla for king! … det lyckades vi inte lika bra med som med Schlager-SM. Synd. Men iaf så liksom coolt att man var med då, nästan först!

Medlem 2012-01-04 11:01
 

Nej men allvarligt talat känns det lite sorgligt, på något vis. Trots att det var så längesedan och de flesta var idioter av olika slag. Jag har för mig att jag skrev som mest när jag var som kärast i Blümchen. Eller nåt. Nå ja… Auf wiedersehen…

Medlem 2012-01-04 14:46
 

INLÄGG 100!

EPIC!

JOEPP Oregistrerad 2012-01-12 20:33
 

Karré

Fabriken Medlem 2012-01-21 09:25
 

Skrev väldigt mycket här under en tid för typ 4-6 år sedan. Träffade även en del forumrävar irl… RIP

Perkulator Oregistrerad 2012-02-09 14:25
 

Kommer forumet upp igen under nästa år om Gnaget åker ur??,?,?

Joepp Oregistrerad 2012-04-08 11:04
 

Ge mig en Prins-spesse!!

Joepp Oregistrerad 2012-04-19 22:15
 

Men alltså, hur gick det egentligen med Primals avhandling?”!§

Medlem 2012-04-20 22:32
 

Den är snart klar!

Samma status sedan 2003 alltså.

JOEPP Oregistrerad 2012-05-04 19:07
 

Har bara varit inne på dagensskiva en eller två gånger sen forumet lades ner. Det goda samtalet lyser med sin frånvaro.

badsnkrs Oregistrerad 2012-08-28 18:08
 

Bump!

Vill tipsa om nya Olle Ljungström! Fick upp ögongen genom SÅ MKT BTR!

JOEPP Oregistrerad 2012-11-04 16:14
 

Bump!

Ryktas om ett alternativt forum som jag inte har adressen till.

Kan någon vara mig behjälplig?

JOEPP Oregistrerad 2013-02-27 12:16
 

BIMP!!!

Se ovan stående inlägget?

JOEPP Oregistrerad 2013-07-26 12:03
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig