dagensskiva.com

48 timmar

Gästrecension

Rick Ross: Teflon Don
Teflon Don (album, cd) Rick Ross
2010
Mayback Music Group/Def Jam
6/10

Rick Ross the boss

Rick Ross har aldrig varit någon personlig favorit. Men det är tydligen en rappare man bör ha koll på som dedicerad hiphopare år 2010. När det kommer till rap och textinnehåll har Rick Ross aldrig varit någon chockerande nyhet. Men han har en tungt tryck i sina stämma och inger otrolig säkerhet i både persona med sin kroppsliga tyngd samt kaxiga och självsäkra attityd.

Teflon Don är hans fjärde skiva i raden och den innehåller precis som tidigare skivor mängder av gäster. Den här gången på alla spår utom ett. Det är dock inte vilka som helst utan bland annat storheter som Jay-Z, Drake, T.I. och något otippade Erykah Badu. De hjälper absolut att lyfta en skiva som med bara Ross inblandning nog hade blivit lite väl upprepande.

Skivans produktioner är suveräna oavsett om det är Kanye West eller J.U.S.T.I.C.E. League som står bakom. Och det är många namn som ligger bakom en skiva som denna. Det är förmodligen också en av anledningarna till att den låter så välmixad och jämn.

Även om man inte är ett jättestort fan av Rickies rap så fungerar det utmärkt att lyssna på hans stora filmiska sound som hans producenter hjälpt till att skapa. Det snackas rätt mycket skivförsäljningssiffror borta i staterna, vilket egentligen är rätt ointressant. Men skulle jag välja mellan Rick Ross Teflon Don och Eminems Recovery efter genomlyssningar skulle Rick helt klart dra vinsten från min plånbok. Något som egentligen kanske säger mer om kvaliteten på Eminems senaste skiva.

Rick Ross med Ne-Yo – Super High

Rick Ross med Styles P – B.M.F.

Rick Ross “Teflon Don” Movie Promo

Pontus Gustavsson

Publicerad: 2010-08-03 00:00 / Uppdaterad: 2010-08-02 22:28

Kategori: Dagens skiva, Gästrecension, Krönika, Recension | Recension: #5674

6 kommentarer

Officer Ricky!!!!

Bosse Oregistrerad 2010-08-03 07:50
 

Intressant. Rick Ross har inte haft högre status än Soulja Boy för mej tidigare, men den här skivan har ändå känts, ja, intressant. Ska lyssna någon dag.

Karin Lillbroända Redaktionen 2010-08-03 08:05
 

gästrasse!!?#¤?

Medlem 2010-08-03 12:14
 

Zzzzzzzzzzzzz…

Hälften Man Hälften Kaka Oregistrerad 2010-08-03 16:34
 

Sämre än Primme litos musik smak

Medlem 2010-08-04 03:21
 

För mej skulle pengarna lätt gå till Eminem´s Recovery då
Helt annan liga när det kommer till Mc´s…

Allt handlar ju givetvis om smak …men Eminem har sålt skiten ur Rick o har det senaste året visat vem som dödar miken bäst!!

Hans vers på ”forever” med Drake o kompani …ojojoj
Dissen till Maria Carey…Hahahah makalös.
Neee Rick har förbannat mycket mer att bevisa innan jag köper något med hans namn på.

Shorty Oregistrerad 2010-08-10 13:45
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig