dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Officiell låtlista till Blueprint 3 släppt

De senaste veckorna har en del låtlistor till Jay-Z:s kommande album The Blueprint 3 cirkulerat på Internet. En del mer trovärdiga än andra. Idag släpptes dock den garanterat officiella låtlistan, via www.jay-z.com. Borta från den gamla låtlistan är Nas, och bland nytillkomna gäster finns Young Jeezy och Alicia Keys. Två gästspel som säkert får fansen att längta mer än vad de trodde var möjligt efter den tredje och sista delen ur Blueprint-serien. Dock kanske med skräckblandad förtjusning, med tanke på överflödet av gäster.

The Blueprint 3 släpps på det givna datumet 11 september.

Två låtar från albumet har redan släppts. D.O.A. (Death Of Autotune) och Run This Town (Feat. Rihanna & Kanye West). Videon till sistnämnda singel är inspelad och kommer att premiärvisas imorgon, den 20 augusti. Sedan några dagar finns en trailer till Run This Town ute. Den finns att beskåda nedanför låtlistan.

Låtlistan till The Blueprint 3.

01 What We Talkin’ About (Feat. Luke Steele of Empire Of The Sun)
02 Thank You
03 D.O.A. (Death Of Autotune)
04 Run This Town (Feat. Rihanna & Kanye West)
05 Empire State Of Mind (Feat. Alicia Keys)
06 Real As It Gets (Feat. Young Jeezy)
07 On To The Next One (Feat. Swizz Beatz)
08 Off That (Feat. Drake)
09 A Star Is Born (Feat. J. Cole)
10 Venus Vs. Mars
11 Already Home (Feat. Kid Cudi)
12 Hate (Feat. Kanye West)
13 Reminder
14 So Ambitious (Feat. Pharrell)
15 Young Forever (Feat. Mr. Hudson)

Karin Lillbroända

Publicerad: 2009-08-19 17:45 / Uppdaterad: 2009-08-19 17:45

Kategori: Nyhet

3 kommentarer

Höstens mest framemotsedda album! Kommer säkert bli fett bra. Jay-Z:s två album sedan comebacken är ju finfina, Blueprint 3 blir förmodligen det också. D.O.A och Run this town är ju några av årets bästa låtar också.

Medlem 2009-08-19 18:04
 

Ja helt klart det att se framemot mest! Jag tror det blir bra också. Fast jag är lite orolig över alla jobbiga Kanye West-wannabes som ska vara med. Och Kanye själv. Men… nej, det blir bra till slut. Jay kommer nog överraska alla, oavsett vilka förväntningar man har.

Karin Lillbroända Redaktionen 2009-08-19 23:00
 

Hur tråkig får man bli angående titeln, tredje gången, som om det kommer bli bättre än första. Men men, What We Talkin’ About (Feat. Luke Steele of Empire Of The Sun) låter ju intressant i alla fall. Tråkigt att han lider av samma syndrom som alla andra – alldeles för många gäster.

RONNA Oregistrerad 2009-08-20 07:43
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig