dagensskiva.com

48 timmar

Text

Rebecka hälsar

Jag är då alltså den sista av de tre färskingarna på dagensskiva.com. Bor i Stockholm, är nyss fyllda 18 och har ett High Fidelity-liknande förhållande till musik, minus gråtrunkandet. De flesta genrer kan gå hem hos mig, men säkra kort är allt med jangliga gitarrer, ledsna män och undertryckt ilska. Till mina favoriter hör Beat Happening, Pavement, Jackie Wilson, Elvis Costello och The Pastels, men jag hyser också en förkärlek för till exempel gangstarap och hardcore. ”En bra låt är en bra låt”, som jag brukar säga va.

När jag inte skriver för dagensskiva.com och andra publikationer är jag förtjust i att se film, lösa korsord och äta knäckebröd. Jag brukar också spela skivor runt om i Stockholm. Nästa vecka drar jag till exempel igång klubben Modern Lovers på Bonden, och om man vill får man gärna komma förbi och prata B-sidor med mig. Bara som ett tips.

Rebecka Ahlberg

Publicerad: 2009-01-18 02:56 / Uppdaterad: 2009-01-18 12:13

Kategori: Redaktionen

8 kommentarer

”runt om i Stockholm runt om i Stockholm”

ocke Oregistrerad 2009-01-18 10:24
 

Du borde skaffa ett artistnamn! Typ Lillebrorenda!!

erimos Oregistrerad 2009-01-18 10:30
 

nu var det alltså inte den riktige erimos som tycker det.

fast när jag tänker efter så blir det svårt att matcha Lillbronända… Kanske Rebitude?

Medlem 2009-01-18 11:37
 

Vi är som Ying och Yang!! Vi är olika men samma! Kan inte leva utan varandra!

erimos Oregistrerad 2009-01-18 11:56
 

Alltså, nu måste vi reda ut det här. Har man ett High Fidelity-liknande förhållande till musik _måste_ man gråtrunka. Det är prio ett om man någonsin skulle få för sig att säga att man har ett HiFi-förhållande. Nu tycker jag du tar och ändrar den där meningen till att du faktiskt har ett äkta HiFi-förhållande. Annars godkänns du icke! Du ligger redan på minus i och med Antony-recensionen.

Eller äsch, inte ska vi bråka såhär i början om petitesser. Välkommen!

Medlem 2009-01-18 13:30
 

jewbs, fattade du att High Fidelity syftade på filmen?

Medlem 2009-01-18 15:10
 

Jahaaa, var det filmen hon syftade på. Trodde det var boken, sorry!

Medlem 2009-01-18 19:59
 

Tyrannosaurus Bex, hur låter det?

Klart jag syftade på filmen, jag är ju född på 90-talet.

Rebecka Ahlberg Redaktionen 2009-01-19 03:10
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig