dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Ny svensk distributör för hiphop och r'n'b

Soulful Distribution är namnet att lägga på minnet för alla hiphop-fantaster. Det är namnet på det senaste tillskottet i den svenska musikdistributörsfloran. Hiphop, r'n'b, soul och ”andra närliggande stilar/genrer” är det som står på agendan. Skivbutiken Recordnet i Stockholm kommer att bli distributionens central.

Bland de etiketter som Soulful kommer att distribuera återfinns Babygrande, Groove Attack, M3, Metalface och Rhymesayers. Bland artisterna kommer namn som Big Pooh, Atmosphere, Brother Ali, MF Doom, Foreign Exhcange, Masta Ace, Blueprint, 9th Wonder och Celph Titled & Apathy dyka upp.

Ola Andersson

Publicerad: 2005-03-07 17:34 / Uppdaterad: 2005-03-07 17:34

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig