dagensskiva.com

48 timmar

Recension

The Hollywoods: The Hollywoods Do The Hypnotic Walk
The Hollywoods Do The Hypnotic Walk (7) The Hollywoods
2002
Black Juju
8/10

Samma skräpiga surf

Lyssna

Sök efter skivan

Tredje singeln som knyter an till den maskerade trions debutalbum bjuder på två nya låtar, ”Skeleton Stomp” och ”Monstro Lagoon”.

Det har väl inte hänt så särdeles mycket med The Hollywoods uttryck sedan sist. Det är fortfarande ljudklipp hämtade från urgamla skräckfilmer som inleder innan vi tas på en resa med Sveriges skräpigaste surfband.

Maskerna och kostymerna sitter där de ska. Myten är intakt. Omslaget är det snyggaste hittills i bandets katalog.

Som vanligt är det här hur bra som helst. Jag vill gå så långt som att säga att det här är bandets starkaste singel hittills. Orville A. Hollywood fortsätter att övertyga mig med sina finurliga gitarrslingor medan kumpanerna Lil Freddie Hollywood och Horace E. Hollywood bankar trumma och pumpar bas.

Jag inbillar mig att huvudspåret ”Hypnotic Walk” är en nyinspelad version (eller så är det bara vinylgraveringen som förändrat soundet något). Hur som helst är det en ny filmljudssnutt som inleder.

Vad väntar du på?

Patrik Hamberg

Publicerad: 2002-08-22 00:00 / Uppdaterad: 2007-07-02 19:28

Kategori: Recension | Recension: #1589

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig