dagensskiva.com

48 timmar

Text

12 december: Atlas Losing Grip

atlas2

Atlas Losing Grip släppte i år sitt andra fullängdsalbum, det hyllade State of Unrest. Efter ihärdigt turnerande i Europa är de nu tillbaka på hemmaplan och förbereder sig för det kommande året. Basisten Stefan Bratt berättar om sitt musikår 2011 och sina förväntningar inför 2012:

Vilket är årets album?
Jag måste säga att jag gillar Autopsy – Macabre Eternal som fan. En bra platta i min smak helt enkelt. GhostOpus Eponymous är också en riktigt bra platta, men what the hell, jag väljer Autopsy.

Vad kommer du minnas från musikåret 2011?
Kommer minnas 2011 som året då Morbid Angel släppte en skiva som jag blev så fruktansvärt besviken på. Även året då jag bestämde mig för att ge Kents plattor Röd och En plats i solen en chans. 2011 var året då jag missade The Big Four på Ullevi samt året då jag turnerade mer än jag någonsin gjort. Mycket musik detta året, helt fantastiskt. Men Morbid Angel – Skärpning!

Vad ser du fram emot 2012?
Jag ser verkligen fram emot att Propagandhi ska släppa ny skiva. Något jag längtat brutalt mycket efter sedan deras senaste fullängdare Supporting Caste från 2009.

Personligen kommer nog 2012 bli ett viktigt år för mitt egna band också. Vi har mycket planer och det är bara att hålla ögonen öppna!

Anton Wedding

Publicerad: 2011-12-12 00:00 / Uppdaterad: 2011-12-02 13:51

Kategori: Julkalendern 2011

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig