dagensskiva.com

48 timmar

Text

Popaganda 2011: Jenny Wilson & Tensta Gospel Choir

Jenny Wilson har en spellista med så bra och hittiga låtar att även den oinsatte lyssnaren direkt dras med. Till det finns Wilsons klara röst och ett grymt band. Hon sjunger hur bra som helst, och det lyfter riktigt högt när Tensta Gospel Choir tar i och fyller i ljudbilden ända ut till kanterna. Wilson sitter stundtals vid sitt piano, men ibland rör hon sig från scenens ena sida till den andra. Hon når ut till alla.

Hon hade tveklöst kunnat fortsätta festen mycket längre än vad hennes speltid ger utrymme till. Med sitt band står hon för festivalens gladaste stund, och publiken får jubla till saxofonsolon, vokala utflykter och Wilsons keytar på extranumret.

034liten

Karin Lillbroända

Publicerad: 2011-08-28 13:49 / Uppdaterad: 2011-08-28 13:49

Kategori: Festivaler 2011, Popaganda 2011

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig