dagensskiva.com

48 timmar

Video

Dagens video: The Decemberists ”Calamity Song”

Förra sommaren fick sajten Infinite Summer väldigt många läsare att ta sig igenom David Foster Wallaces The Infinite Jest. Facebook-gruppen har 3851 medlemmar, men hur många som verkligen tog sig igenom boken har jag inte hittat någon information om. Jag själv lade ner boken efter ett par – trehundra sidor. Kanske strax innan där Wallace beskriver tennisspelet Eschaton.

Michael Schur, mannen bakom serier som The Office och Parks and Recreation , skrev en avhandling om boken i skolan. Han har regisserat videon till Calamity Song och där får vi se Wallaces Eschaton-spel.

NY Times har gjort en intervju med Michael Schur om inspelningen.

Maria Gustafsson

Publicerad: 2011-08-24 12:00 / Uppdaterad: 2011-08-22 21:43

Kategori: Dagens video, Video

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig