dagensskiva.com

48 timmar

Text

Fem nya mixtapes

young-chris-the-re-introduction-litenYOUNG CHRIS The Re-Introduction
Young Chris posar i hippa nördglasögon och kostym på omslaget, som presenterar honom som Christopher Ries hellre än hans rapalias. Likheterna med Jay-Z är lika slående som alltid, men Young Chris är långt ifrån en trist kopia. Till skillnad från hans tidigare mixtapes innehåller The Re-Introduction bara elva låtar, och då det återigen har börjat pratas om att releasedatumet för hans solodebut kommer allt närmare ska detta projekt förbereda oss på allvar.


Young Chris Air Out

emilio-rojas-life-without-shame-litenEMILIO ROJAS Life Without Shame
Förra året släppte Emilio Rojas The Natural, ett magiskt bra mixtape som har visat sig bli bättre med tiden. På Life Without Shame är det återigen DJ Green Lantern som står bakom projektet, och bland gäster och producenter finns bland andra B.o.B, Yelawolf, Killer Mike, DJ Khalil och !llmind. Imponerande!


Emilio Rojas To The Fullest (Feat. Jaiden The Cure)

johnny-polygon-catch-up-litenJOHNNY POLYGON Catch-Up
Johnny Polygon ville döpa det här mixtapet till Catch The Fuck Up, men kände sig tvungen att hålla tillbaka lite för att inte skrämma bort folk. Han vill i alla fall att folk ska uppmärksamma honom, och det vill jag också. Rebel Without Applause från tidigare i år är ett av årets bästa mixtapes, och den 15:e december släpper han ep:n The Wolf In Cheap Clothing. Catch-Up är ett samlingsmixtapes som innehåller låtar från diverse projekt som har släppts de senaste åren, men även en del tidigare osläppt material.


Johnny Polygon in session

j-cole-friday-night-lights-liten1J. COLE Friday Night Lights
J. Cole är en av världens mest spännande artister just nu. Läs om Friday Night Lights i dagens recension!


Friday Night Lights trailer

thee-tom-hardy-the-hardy-boy-mystery-litenTHEE TOM HARDY The Hardy Boy Mystery Mixtape: Secret of Thee Green Magic
Thee Tom Hardy är en rappare som 9th Wonder har tagit under sina vingar, och på det här tapet har han en handfull låtar. North Carolina-bon har även fått med sig bland andra Skyzoo, CunninLynguists, Donnis och Khrysis till det här projektet, som har fått en hel del uppmärksamhet efter singeln A Different League.


A Different League (Feat. Skyzoo)

Karin Lillbroända

Publicerad: 2010-11-21 12:00 / Uppdaterad: 2010-11-21 12:30

Kategori: Allmänt

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig