dagensskiva.com

48 timmar

Video

Fabolous och Jay-Z i ny musikvideo

Fabolous släppte sitt femte album, Loso’s Way, härom veckan. Albumet går enligt samma modell som Jay-Z:s senaste platta, American Gangster, och är byggt på filmen Carlito’s Way. För att ytterliggare förstärka kopplingen släppte Fabolous även en egen film, även den givetvis kallad Loso’s Way, till albumet.

Money Goes, Honey Stay är en remix på When The Money Goes, en låt som Jay-Z spelade in till American Gangster, men som till slut inte hamnade på det albumet. På Fabolous version är det han som tar hand om verserna, och Jay-Z lägger hooken. Money Goes, Honey Stay är inte en singel från Loso’s Way.


Fabolous – Money Goes, Honey Stay (When The Money Goes Remix) (Feat. Jay-Z)

Karin Lillbroända

Publicerad: 2009-08-17 18:28 / Uppdaterad: 2009-08-17 18:28

Kategori: Video

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig