dagensskiva.com

48 timmar

Text

Galet röj på Lamb of God

Amerikanerna i Lamb of God satsade allt de hade på att gå ut hårt från början. Och frågan är om någon kunde matcha Lamb of God i fråga om röj på Sonisphere.

Med en fullkomligt enorm circle pit, som tog upp större delen av fältet mellan scenen och mixerbordet, och en påföljande wall of death, som inkluderade hur många personer som helst, har jag svårt att tänka mig det. Jag missade det i så fall.

Och Lamb of God förtjänade den responsen. Bandets knivskarpa och tekniska thrash metal gör sig verkligen bra på scen och sångaren Randall Blythe lyckas mobilisera folkmassan med den äran. Låtarna hämtades från hela bandets katalog och även för mig som är mer bekant med de senaste två plattorna funkade det utmärkt.

Tyvärr gick man miste om en del av behållningen på grund av ett stundtals uselt ljud, där basen mestadels tog över hela ljudbilden och där Blythes sång gärna hade fått höjas ett par snäpp.

Trots detta gjorde Lamb of God med beröm godkänt i från sig och med låtar som Walk with me in Hell och Redneck är det svårt att misslyckas.

Tomas Lundström

Publicerad: 2009-07-19 10:23 / Uppdaterad: 2009-07-19 10:23

Kategori: Festivaler 2009, Konsert, Sonisphere 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig