dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Lyssna på The Dodos kommande

Planen att se The DodosWay Out West förra året gick i stöpet eftersom jag fick känslan att man borde se Broder Daniel. Något skriva om albumet Visiter blev det inte heller, trots att Winter fick en plats på min årsbästaskiva som skickas till vänner och bekanta i juletid.

Men nu är det tid att göra om och göra rätt. I slutet av juli släpps albumet Time to Die digitalt och någon månad senare på plastbit. Redan nu kan du lyssna på albumet i sin helhet. Recension utlovas mycket snart.

Maria Gustafsson

Publicerad: 2009-07-14 18:35 / Uppdaterad: 2009-07-14 18:35

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig