Text

En överdos Dropkick Murphy's

Av Tomas Lundström

Jag var på förhand väldigt peppad på att se Dropkick Murphy’s igen för första gången på flera år. Amerikanernas punk blandat med irländsk folkmusik passar synnerligen bra på scen och de gånger jag har sett dem tidigare har det varit riktigt bra.

Men på Hultsfredsfestivalen funkade det inte riktigt den här gången. Och jag har lite svårt att sätta fingret på vad det var som fallerade. För bandet har onekligen pondus att bära upp en så pass stor scen som Hawaii är, har låtmaterialet och publiken med sig.

Trots en rad bra låtar lyfte aldrig konserten riktigt och jag kom på mig själv med att bli en aning uttråkad på den märkligt nog långdragna spelningen. Jag släntrade i väg in på backstage en vända och när jag kom ut igen höll bandet precis på att avsluta spelningen. Och min enda känsla var att det blev lite för mycket.

Publicerad: 2009-07-09 14:41 / Uppdaterad: 2009-07-09 14:41

Kategori: Festivaler 2009, Hultsfred 2009, Konsert

 

4 kommentarer

Jag och Humla håller knappast med?

Primal Oregistrerad 2009-07-09 15:21
 

Konsertrecensioner skrivna i imperfekt är det värsta som finns.

D3 Oregistrerad 2009-07-09 15:42
 

[...] Ett band som spelar i Hultsfred och som jag vill se är de amerikanska Dropkick Murphy´s som blandar punk med irländsk musik. Fast vad jag förstod var recensenten på Dagens skiva inte så nöjd med deras spelning i Hultsfred: En överdos Dropkick Murphy’s [...]

 

Kan man inte få en setlist? Vore grymt, sjukt ledsen över att jag missade spelningen.

Alex Oregistrerad 2009-07-09 21:58
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig