dagensskiva.com

48 timmar

Text

West Coast Riot: Suicidal Tendencies

Suicidal Tendencies har av någon anledning aldrig varit mitt band. Ändå har jag ryckts med några gånger av andras pepp, som på det tyvärr ganska bedrövliga Hultsfredsgiget för några år sedan. Så även i år på West Coast Riot. För i ärlighetens namn är det jävligt bra musik. Kraftfull crossover mellan hardcore och metal, fullpumpat med adrenalin.

suicidaltendencies3

Mike Muir, Suicidal Tendencies
Foto: Sofia Qvarnström, Sproduction.com

Och det är precis vad man får av Suicidal denna dag. Mike Muir är effektiv som publikdomptör och publiken är med på noterna. Ändå måste jag säga att det är mer duktigt än bra. Såväl trummisen som basisten får sin stund i strålkastarljuset (eller solskenet, välj själv) och det är minst sagt väldigt grymma musiker.

Men jag väntar mig mer i form av överkörning och käftsmäll och det får jag inte av Suicidal på West Coast Riot. Folk omkring mig var dock helpeppade efter spelningen, och det kanske säger en del om mina förväntningar.

Tomas Lundström

Publicerad: 2009-06-26 11:49 / Uppdaterad: 2009-06-28 22:03

Kategori: Festivaler, Konsert, West Coast Riot 2009

4 kommentarer

Jävligt puckat att låta ST spela mitt på dagen när jag måste jobba. Vilka låtar körde dom?

Medlem 2009-06-26 12:05
 

Är tyvärr inte tillräckligt bekant med ST för att kunna sätta en låtlista, Cyco. Någon annan besökare kanske kan.

Tomas Lundström Redaktionen 2009-06-26 12:17
 

Hejsan!

Jag var där och såg ST på West Coast Riot den 25:e. Hur bra som helst! Var 15 år sen jag såg dom sist, var baskemej på tiden nu kändes det som!

CycoCivan – Är rätt säker på att det här är låtarna dom körde, i något sånär den här ordningen också:

1. You Can’t Bring Me Down
2. War Inside My Head
3. Subliminal
4. We Are Family
5. Send Me Your Money
6. Possessed To Skate
7. Cyco Vision
8. Come Alive
9. Pledge Your Allegiance

Mr Taco Oregistrerad 2009-06-27 16:16
 

Tack Mr Taco.
Många jag tycker om men förutom You can’t bring me down och War inside my head, inga favoriter.

Medlem 2009-06-28 15:20
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig