dagensskiva.com

48 timmar

Text

West Coast Riot: Sick of it All

Built to last. Scratch the Surface. Call to Arms.

Klassiska skivor med ett klassiskt band. Som personifierade att åldras med värdighet på West Coast Riot. För Sick of it all, New York hardcores finest, levererade, från första stund.

sickofitall2

Lou Koller, Sick of it All
Foto: Sofia Qvarnström, Sproduction.com

Man skulle kunna tro att de borde tackla av någon gång, efter att ha hålit på sedan tidernas begynnelse, typ. Men det gör inte Sick of it all. I stället ger de järnet. Och drar man av en dänga som Step down är det svårt att misslyckas. Backar man sedan upp sådana låtar med den intensitet Sick of it all visade upp, blir spelningen så fantastisk som den var i går.

Lou Koller fick dessutom med sig publiken på diverse upptåg, från circle pit, till allsång och till och med en wall of death, vilket får sägas vara ganska oväntat, men likafullt uppskattat.

Det var väldigt länge sedan jag såg Sick of it all, och jag ska ärligt talat säga att det var ganska längesedan jag ens lyssnade på dem. Frågan är varför. Tack för uppvaknandet, och en riktigt bra spelning.

Tomas Lundström

Publicerad: 2009-06-26 12:01 / Uppdaterad: 2009-06-28 21:31

Kategori: Festivaler, Konsert, West Coast Riot 2009

3 kommentarer

[...] This post was Twitted by dagensskiva [...]

Twitted by dagensskiva Oregistrerad 2009-06-26 12:17
 

Eh, ”wall of death”? Hör det till allmänbildningen nu för tiden?

JL Oregistrerad 2009-06-26 23:17
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig