dagensskiva.com

48 timmar

Video

Ny musikvideo från Jadakiss

I dagarna släpptes videon till Jadakiss fjärde singel, Who’s Real, från The Last Kiss samt en officiell Ruff Ryders-remix. På remixen medverkar, förutom Jada själv, Eve, DMX, Drag-On, Styles P och Sheek Louch. RR satsar på en stark återkomst 2009.

Tidigare i veckan släpptes även D-Block-albumet No Security, och senare i sommar sägs även albumet Prepare For Glory släppas från gruppen. I höst kommer originalmedlemmarna i The LOX återförenas med Diddy, och släppa albumet New L.O.X. Order på Bad Boy Records. Jadakiss har även sagt att han redan jobbar på sitt nästa album, Top Five, Dead Or Alive, och att det kommer släppas i slutet av 2009 eller början av 2010.

Jadakiss uppträder live på Berns i Stockholm den 18 juni, på Summerjam 2009. Även U-N-I, samt en drös andra akter, kommer att uppträda.


Jadakiss – Who’s Real (Feat. Swizz Beatz & OJ Da Juiceman)

Karin Lillbroända

Publicerad: 2009-06-12 02:36 / Uppdaterad: 2009-06-12 02:36

Kategori: Video

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig