dagensskiva.com

48 timmar

Text

The Birthday Massacre till Putte i Parken

Kandensiska The Birthday Massacre ger en sverigeexklusiv spelning på Putte i Parken i sommar. Synthrockbandet släpper en liveskiva i maj och ger sig i sommar ut på en europaturné som alltså gör ett enda stopp i Sverige.

Andra artister som bokats till festivalen i Karlskoga på sistone är Caroline af Ugglas, Deathstars och Lillasyster. Klara sedan tidigare är bland andra Alice in Videoland, Detektivbyrån, Looptroop Rockers, Millencolin, Official Secrets Act, Slagsmålsklubben, The Durango Riot och The Last Republic.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2009-04-14 14:48 / Uppdaterad: 2009-04-14 14:49

Kategori: Festivaler, Festivaler 2009, Putte i Parken 2009

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig