dagensskiva.com

48 timmar

Video

Dagens spotifyalbum: Otis Blue/Otis Redding Sings Soul (Collector’s Edition)

otis blue / otis redding sings soul
Egentligen skulle det på inrådan av en kollega bli Miles Davis Tutu idag, men jag stod bara ut i två låtar. På Tutu finns inte min Miles, det är en sak som är klar. Otis Redding har jag lyssnat på pinsamt lite. Enstaka låtar bara, aldrig något album. Den här godbiten fingrade jag på några gånger när jag fortfarande köpte cd-skivor. Känns som en bra start, här finns originalbum i både stereo och mon kompletterat med liveupptagningar och singelspår. Fint. Gillar jag det jag hör kan jag fortsätta köpa i vinylbackar sen.

Lyssna på Otis Blue/Otis Redding Sings Soul (Collector’s Edition) i Spotify


Otis Redding och The Bar-Kays Try a Little Tenderness
Det sista tv-framträdandet. Inspelat mindre än 24 timmar innan Otis Redding och flera av medlemmarna i Bar-Kays omkom i en flygolycka.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2009-03-12 17:12 / Uppdaterad: 2009-03-12 16:06

Kategori: Dagens spotifyalbum, Video

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig