dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

CSS, Håkan Hellström och The Wombats till Peace & Love

Peace & Love-festivalen har gjort klart med nya artister för sommarens festival. Tidigare har de gått ut med att Sex Pistols originaluppsättning (från innan Sid Vicious blev medlem) kommer till Borlänge i slutet av juni och i dag gick de ut med att brasilianska CSS, Håkan Hellström och brittiska The Wombats är klara för festivalen.

Samtidigt meddelar man att avskedsturnerande The Hellacopters, gotländska Pascal, Perez Hilton-favoriten Adam Tensta, Borlängesönerna Mando Diao, Billy the Vision and the Dancers, mörkerrockstecknaren Andi Almqvist, Britta Persson, Johnossi och Neverstore även är klara för festivalen.

Kal Ström

Publicerad: 2008-01-29 10:29 / Uppdaterad: 2008-01-29 11:30

Kategori: Festivaler, Nyhet, Peace and Love 2008

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig