dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Ataxias andra släpps i maj

Under två veckor i början av 2004 fanns bandet Ataxia. I bandet skapade John Frusciante, Josh Klinghoffer och Joe Lally mer eller mindre improviserad musik. De två veckor som bandet fanns hann de spela in två skivor och göra två konserter. Ataxias första skiva var en del av John Frusciantes utgivning av sex album på lika många månader. Från början var tanken att Ataxias andra skulle släppas tidigare, men av någon anledning (kanske arbetet med Red Hot Chili Peppers ”Stadium Arcadium”), sköts lanseringen upp. Men nu är det dags. 29 maj släpps skivan, som fått titeln ”Automatic Writing II”.

Fredrik Welander

Publicerad: 2007-04-19 08:17 / Uppdaterad: 2007-04-19 08:17

Kategori: Nyhet

3 kommentarer

Underbart, skönt med en glad musiknyhet…Men damn vad rörigt de känns här på sidan efter uppdateringen, kanske är en vanesak.

Medlem 2007-04-20 21:29
 

Ettan är bättre än tvåan.
Med det inte sagt att den nya är dålig.
Ethopian Song svänger.

Medlem 2007-04-21 03:29
 

Är rejält bättre i din riktiga versionen, jämfört med leaken. Overdubs och dylikt gör sitt till för att göra albumet mil bättre och fräschare än jag kunde föreställa mig efter att ha hört den omastrade versionen.

jello Oregistrerad 2007-05-04 00:41
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig