dagensskiva.com

48 timmar

Recension

Beastie Boys: Solid Gold Hits
Solid Gold Hits (CD) Beastie Boys
2005
Capitol/EMI
3/10

Fattig samling

Lyssna

Sök efter skivan

Beastie Boys. Jag älskar er. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den här samlingen bara är ett sätt för er att komma ur ett kontrakt ni inte längre vill leva under. För det här är en av årets mest menlösa samlingar. Femton singlar staplade på hög utan större eftertanke. En skiva förpackad utan själ (om jag för en stund bortser från det fantastiska omslagsfotot). Jo jag vet att det finns en specialversion med en dvd, men det här!? Varför!? Det gör ont. Aj vad det gör ont. Jag vill aldrig lyssna på den. Starta nu eget och ge ut allt det där härligt knasiga jag hoppas att ni fortfarande har inom er (Ad-Rocks remix av Lady Sovereigns ”A Little Bit of Shhh” är till exempel inte helt dum). Snälla.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2005-11-21 00:00 / Uppdaterad: 2007-04-16 15:38

Kategori: Recension | Recension: #3504

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig