dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Swollen Members begränsar sig

Kanada-rapparna i Swollen Members gör sig klara att ge ut ett nytt album att lägga vantarna på. Om du bor i Kanada, vill säga. Skivan i fråga heter ”Heavy” och kommer ges ut som en dubbel-cd. Den första skivan innehåller helt nya låtar, medan den andra skivan, en DVD, bjuder på videor, live-klipp och annat material. Omslaget har tecknats av ingen mindre än serietecknaren Todd McFarlane (Spindelmannen, Spawn). McFarlane regisserade även gruppens video till ”Breath”.

”Heavy” kommer att ges ut i en begränsad (nåja) utgåva av 50 000 ex och kommer alltså enbart ges ut i Kanada. Anledningen är att gruppen vill tacka sina landsmän för deras stöd.

I resten av världen får vi hålla oss till tåls fram till början av 2004 innan ett nytt Swollen Member-album dyker upp i butiken runt hörnet. Och den skivan kommer alltså inte bli samma skiva som kommer att släppas i Kanada, för att göra saker och ting enklare.

”Heavy” släpps 21 oktober.

Ola Andersson

Publicerad: 2003-07-22 19:57 / Uppdaterad: 2003-07-22 19:57

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig