dagensskiva.com

48 timmar

Text

Varmt

Nu har jag tillbringat ett drygt dygn på Arvika 2003. Det är varmt, det är för bra väder. Trots att jag befunnit mig i Småland, där regnet öst ner i tre veckor har jag fått nog av sol nu. Stäng av. Snälla. Det är mycket möjligt att jag får äta upp detta sen, men just nu är det bara för mycket.

Programmet ser efter diverse diskussioner med tältgrannar ganska späckat ut i vanlig ordning. Jag ska till och med se Björk tro det eller ej. Får se vad det ger.

Annars blir det metal och rock i alla dess former. Ministry, Soulfly, Nine och Moonspell är tunga namn som är förkryssade i mitt program. Även nya bekantskaper som Stairland, Gothminister, Kaizers Orchestra och Alpine Those Myriads finns med och ska bli spännande. Med flera. Kommer förmodligen driva runt och kika på lite allt möjligt. Kanske finns det nåt för mig också där ute.

Första banden ut var en snabb glimt av Paola och Quit Your Dayjob. Inget av banden imponerade. Inte min bag.

Annars har jag nyss sett The Sounds. Måste säga att det var trivsamt faktiskt. Om de bara kanaliserade mer av Majas energi genom låtarna, vred upp gitarren och skitade ner sig lite mer hade det nog blivit bra. Eller ännu bättre kanske är mer korrekt. Det är inte dåligt, bara väldigt tralligt och bekant allting, trots att jag inte hört skivan innan, förutom singlarna då.

Nu ser jag fram emot ett möte med en bit mat och senare med Beth Orton, en av mina absoluta höjdpunkter på årets festival.

Tomas Lundström

Publicerad: 2003-07-10 19:47 / Uppdaterad: 2003-07-10 19:47

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig