dagensskiva.com

48 timmar

Text

Något av det bästa jag sett

Nasum har blivit ett ganska välbekant band för mig nu, dels är också de från Örebro, dels har jag haft förmånen att se dem på scen ett flertal gånger de senaste åren. Jag har dock aldrig sett dem så här bra som de var denna lördagkväll i småland.

Innan konserten var jag allmänt apatisk och ville bara åka hem, jag var trött på festivalliv. Nasum räddade kvällen och en hel festival. Egentligen saknade jag bara ”There's No Escape” och ”Stormshield” men det känns som ett lyxproblem.

Nasum går på teaterladans scen och levererar ett otroligt tajt set, bra blandning på låtar, bra ljud och ett schysst gästspel av Rikard Alriksson. Jag log hela konserten, det var fantastiskt.

Kanske berodde det på att Jesper Liveröd nu börjar se slutet på sin tid i Nasum, kanske var det sista spelningen, han ska hoppa av efter sommaren och jag vet inte om det finns fler spelningar inbokade. Hur som helst verkade bandet hur taggade som helst och den extra gitarren på scen de numera använder sig av i form av Urban från Regurgitate ger låtarna den extra dimension de behöver.

Ni som missade Nasum gick miste om nåt stort. Själv blev jag väl påmind om varför musik är det största som finns.

Tomas Lundström

Publicerad: 2003-06-15 13:16 / Uppdaterad: 2007-11-29 01:14

Kategori: Hultsfred 2003, Konsert

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig