dagensskiva.com

48 timmar

Text

(Hultsfred) Ryggskott

Ett illasinnat skott i ryggen hindrade mig från att åka till Småland i dag. Det såg ett tag ut som jag skulle bli hemma, men i morgon har jag en date med en naprapat. Jag väntar mig inget mirakel, men åtminstone att jag ska kunna ligga obekvämt några dagar utan att bli skadad för livet.

Det jag ser fram emot på Hultsfred är i fallande ordning:
1. Träffa resten av redaktionen några dagar under musikkaos och skrattanfall.
2. Några ”få” artister som faktiskt tilltalar mig, bland andra Ursula Rucker, QOTSA, Radiohead, Timbuktu med Damn!, Randy och David Holmes. Jag har en längre lista, men inget som inte kan bytas ut mot något annat när det blir dags. Det kommer att bli mycket bra musik, det blir det ju alltid, även om det är för lite funk och soul som vanligt.
3. Sitta och uggla med mitt ryggskott i dagensskiva.coms tält på området och dela ut pocketboken jag satt och slet mitt hår över härom månaden.

Fifi Ström

Publicerad: 2003-06-11 22:44 / Uppdaterad: 2003-06-11 22:44

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig