dagensskiva.com

48 timmar

Text

(Hultsfred) Fem måste-konserter

När jag tittar på Hultsfredfestivalens utbud i år slås jag av hur mycket det är jag vill se för att jag är nyfiken på hur det låter. Men för att försäkra mig om att jag inte missar allt har jag valt ut fem konserter som jag absolut inte får missa. Säkra kort eller måsten om du så vill. Vi tar dem i spelordning.

Torsdag 15:15, Pampas, Randy
Jag försökte se dem senast, men då var det en märklig krock i vägen. Sen lyckades jag med konststycket att inte se dem under efterföljande turné. Det måste bli ändring på det här. I år ska jag se Randy och inte komma med undanflykter.

Torsdag 17:30, Teater, Ursula Rucker
Själfylld poesi på funkig botten. Kompis med ?uestlove. Det kan bara bli stort.

Fredag 19:45, Atlantis, Moneybrother
Årets hittills bästa skiva. Eftersom de inte har något inplanerat i Örebro måste jag se dem här. Detsamma gäller egentligen The Killers natten innan.

Lördag 15:15, Pampas, Buju Banton
Även om de två senaste skivorna varit ojämna är det här den konsert jag ser mest fram emot på årets festival.

Lördag 22:45, Pampas, Union Carbide Productions
Någonting säger mig att det här kommer att bli något utöver det vanliga. Vilket i det här fallet är precis som vanligt.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2003-06-11 22:22 / Uppdaterad: 2008-01-21 11:05

Kategori: Festivaler, Hultsfred 2003, Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig