dagensskiva.com

48 timmar

Nyhet

Miss Universum hoppar av

Miss Universum har beslutat sig för att sluta i Doktor Kosmos. Enligt ett pressmeddelande från bandets skivbolag, som är starkt präglat av bandets humor, är det inte osämja som ligger bakom, utan den musikaliska skilsmässan beror på att hon vill pröva sina egna vingar.
– Doktor Kosmos är min familj och kommer alltid att vara. Det kom en tid då jag kände att det var dags att flytta hemifrån, säger hon.
Trots avhoppet verkar det som om det är möjligt med ett återvändande inhopp ibland.
– Ibland är det ju kul att åka hem på söndagsmiddag, säger hon.

Doktor Kosmos själv har inte gått att nå för en kommentar men Stålispojken, Twiggy Pop och Den Nye bekräftar ryktet.
– Att fritt kunna hoppa av band är en rättighet som rockfacket har slagits för länge. Miss Universum är en av få som inte bara snackar utan verkligen utnyttjar sina rättigheter, säger Stålispojken.
– Vi kommer att sakna henne när hon inte finns ibland oss. Samtidigt så blir det ju mer fokus på mig och det är fanimig på tiden, säger Twiggy Pop.

Bandet är på väg in i studion för att spela in en ny platta. Det är tänkt att en singel ska vara ute innan sommaren.

Man får hoppas att det gamla ordstävet ”inget ont som inte för något gott med sig” stämmer i detta fall. Eller som bandet själva avslutar pressmeddelandet:
”Länge leva det goda och solidariteten!”

Patrik Ekelöf

Publicerad: 2001-01-18 17:04 / Uppdaterad: 2001-01-18 17:04

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig