dagensskiva.com

48 timmar

Recension

New Radicals: Maybe You've Been Brainwashed Too
Maybe You've Been Brainwashed Too (CD) New Radicals
1999
MCA
2/10

Tvättad hjärna

Lyssna

Sök efter skivan

På de flesta skivor upptäcker man något nytt för varje genomlyssning. Därför var jag inte bekymrad när jag efter första genomlyssningen av ”Maybe You've Been Brainwashed Too” inte kunde komma ihåg en enda låt. Men efter att ha gått igenom den ett antal gånger har jag blivit tvungen att inse faktum. Det finns inget att komma ihåg. Det går inte att skilja låtarna från varandra utan de klibbar ihop till en slätstruken ljudridå. Den platta, sterila produktionen är som ett eko från åttiotalet.

Sångaren Gregg Alexander är det enda som sticker ut men tyvärr på fel sätt. Hans gnälliga röst och oupphörliga ylanden får mig att vilja stänga av stereon och bara njuta av tystnaden.

Kanske är plattans titel en förhoppning från bandets sida för det är vad som hade krävts för att jag inte redan nu ska utnämna det här till en av årets i särklass tråkigaste skivor.

David Drazdil

Publicerad: 1999-03-25 00:00 / Uppdaterad: 1999-03-25 00:00

Kategori: Dagens skiva, Recension | Recension: #114

2 kommentarer

skivan är ju för fan skitbra!

Pontus Oregistrerad 2004-01-02 21:01
 

Maybe You´ve been brainwashed too är ju en skitbra skiva. Den är ju helgjuten! Jag förstår inte denna reccention?

adde Oregistrerad 2004-09-09 22:35
 
Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig