dagensskiva.com

48 timmar

Text

Putte i Parken 2011: Far East Movement

Jag erkänner villigt att jag inte imponerats särskilt av det jag hört av Far East Movement på skiva. De är det kanske mest extrema exemplet på den där nya euro-influerade amerikanska hiphop-fåran som jag har så obeskrivligt svårt för.

Ändå kunde jag inte låta bli att stå med gapande mun när jag såg deras konsert på Dalen-scenen. Dalen är en magisk plats när publiken är med på noterna. Allra bäst verkar intensiv pumpande elektronisk musik med hög partyfaktor funka. Och på den beskrivning stämmer Far East Movement väl in.

Så att det inte riktigt är min grej spelar mindre roll. Jag blir genuint lycklig av att se hela ytan framför scenen hoppa upp och ner med armarna i luften när Far East Movement skickar ut ett hopkok av gamla Beastie Boys-låtar från scenen.

Jag nöjer mig med en halvtimme, men förstår att de som står därnere i grytan kommer att kravla upp med ett leende på läpparna.

Patrik Hamberg

Publicerad: 2011-07-09 12:33 / Uppdaterad: 2011-07-13 00:45

Kategori: Foto, Konsert, Putte i Parken 2011

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig